14.7.2010

Ihan vaan väliaikatietoiskuna...

... että olen edelleen olemassa, mutta on tässä kaikenlaista. Aika menee työelämävalmennuksessa yhdellä kirpputorilla ja pähkäilen tässä päässäni, että mitä siitä kirjoittaisin ja mitä en, joten en ole vielä kirjoittanut mitään. Muuten perin jees, mutta kantapäät menivät kipeäksi seisoskelusta siihen saakka, että tajusin tällä viikolla alkaa työskennellä sukkasillani. Kävin halpamarketista jo ostamassa pinkan halpoja sukkiakin, että on mistä kulutella eikä tule suotta surku mitään parempia sukkia. Olisin ostanut sellaiset jumppatossut, mutta kuulemma olivat eläkeläispirulaiset viime talvena ostaneet korista kaikki isoimmat koot, niin että suurin mikä enää löytyi, oli 37, mikä ei ihan mene tähän minun sorsanräpylääni (41).

Koulujen tulokset pitävät jännityksessä, jotain olen jo netistä urkkinut, mutta näemmä tilanne elää vielä, joten en usko mitään, ennen kuin näen ihan paperilla jotain tjsp. Eli ei tästäkään tämän enempää. Tai no sen verran, että ainakin yhteen paikkaan olen päässyt, ja kahteen olen tämän päivän tiedon mukaan jonossa. Eli muutetaan joka tapauksessa Kuopiosta johonkin etelämmäksi. Saap' nähä, saap' nähä.

Muun ajan olen swappaillut ahkerasti ja kötöstellyt vaikka mitä ennestään ihan tuntemattomiakin käsitöitä. Olen varsin rakastunut Swap-botiin ja vietän enemmän aikaa sen sivustolla ja forumilla kuin täällä tai Facebookissa. Also the idea of continuing writing this blog in English has crossed my mind (in order to attract more followers) but no decisions about that yet either.

Edellämainitun lisäksi olen rakastunut Doctor Who'hun, jota tässä löysin ihan useamman tuotantokauden tuijoteltavakseni. Niin nörttiä, mutta niin vetoavaa. Kyllä heruis.

Olis tosi kivaa, jos kommentoisitte ja kertoisitte, että kuka tätä oikein lukee ja mitä täältä oikein haluttaisiin lukea ja millä kielillä ja ihan mitä vaan. Tietäis vähän, että mitä tänne laittais.

7 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Tää lukee :D
Mitä mä tahtosin lukea, no kuulumisia?
ja kuviahan on aina kiva katella :D

Ei oo kirpparilla tullu vastaan korttitelinettä? En oo vieläkää löytäny ja uutta en raski ostaa.

Minäkin olen heittänyt jo talviturkin!
Oli siis mäkkijärven vesi niin lämmintä , su 24 astetta ja eilen 25 että olihan sinne pakko pulahtaa :D
Ja mikäs tässä pulahellesa kun lomalla olen tän ja ens viikon... just päivällä mietin, että jos toimeutusin joku päivä, niin voisin tyttöjen kans tehä kirppiskierroksen Kajjaanissa... ku toimeutus vaan....

tuulis kirjoitti...

ainiijoo, ja onnea opiskelupaikasta.. missä se sitten lieneekää :D

Johanna kirjoitti...

Kuuluuhan sustakin. :)
En ole viitsinyt alkaa kinumaan, että kiiiirrjota nyyy.. Kun ajattelin, että sulla on kiire kun et kirjoita, kun kuitenkin yleensä olet suht usein muuten ilmoitellut itsestäsi.
Onnea opiskelupaikasta (tai mahdollisesti paikoista)!! Hieno homma!! Odottelen tarkempaa infoa niistä sitten ajallaan :)
Kirjoita ihan mistä vain haluat, elämästä yleensä, siitä mitä siihen kuuluu. Kunhan kirjoitat :) Se on pääasia. Ja enkkua saa kirjoittaa, mutta ehkä silti vielä suomeakin?

Henskis kirjoitti...

Apuuuva, missäköhän tuo opiskelupaikka sijainnee? ;o

Ja alahan kirjoitella tätä blogia ruotsiksi! :D

windi kirjoitti...

Täällä luetaan kyllä vaikkei välttämättä kommentoidakaan aina :)
Ja luen siis mielelläni kaikkea, oli ne sitten yleisiä kuulumisia, työjuttuja tai viimeisimpiä askartelunäpertelyjä.

Oon myös eksynyt tuonne swap-botiin, ensimmäinen juttu lähtee postiin tämän kuun lopussa kunhan kotiudun :)

Englantikin sujuu kyllä luettavassa muodossa, mutta ethän ihan kokonaan suomenkieltä kuitenkaan hylkää? :D

Onnea koulujutuista! Onko mitään tietoa vielä että mihin päin etelää olisitte suuntaamassa?

Saoka kirjoitti...

Selevä, enköhän minä jatka suomeksi sitten ja ehkä toisinaan tarpeen vaatiessa muilla. Men jag tror att det skulle vara lite för svårt och långsamt att skriva på svenska. Jag har bara lärt mig att läsa... Men kanske nån dag!

Stello kirjoitti...

Ma luen joka tapauksessa - sillisalaatti toimii aina =D

Katsotko sa tuoreempia Doctor Who -kausia, vai niita vanhoja? Ma en ole ikina nahnyt vanhoja, eika pahemmin kiinnostakaan, mutta olen seurannut nama nykytuotannon kaudet, ja nykyinen Doctor on oma suosikkini, vaikka monet hanen jaksoistaan olivatkin aika surkeasti kirjoitettuja.