20.11.2010

Olen olemassa, mutta muualla.

Eh, jäi tässä näemmä ainakin kokonainen kuukausi välistä. Tuossa lokakuun lopulla tuli mieleen pari asiaa, joista tänne olisi voinut kirjoittaa, mutta päätin sitten odotella marraskuun puolelle, ettei tulisi sellaista tyhmää yhden postauksen kuukautta. Unohdin sitten mitä piti kirjoittaa, niin olipa tulla kaksi tyhjää kuukautta.

Ei kai mulla mitään asiaa ole. Olen kehittänyt ihan oikeaa sosiaalista elämää, niin ei ole kaikki ihmiskontakti tämän varassa. Facebookissa on mennyt enemmän aikaa, siellä kanssani roikkuvat tietänevät tekemisistäni, joten en ole täällä niitä erikseen listannut. Jotenkin tekisi mieleni muuttaa ja kehittää tätä blogia. Saamme nähä.

Kuva kertoo enemmän kuin mitä minulla on nyt mielenkiintoa kirjoittaa, joten menkää vaikka tuonne.

3 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Toivottavasti kevät on siellä lähtenyt kivasti käyntiin :). Ilmeisesti sosiaalista elämää on edelleen niin mukavasti ettei täällä ennätä käymäänkään... ;)

Saoka kirjoitti...

Hehkuvainen, kiitos kommentista! Notkun edelleenkin enemmän Naamakirjassa ja vietän koulun ulkopuolistakin aikaa uusien mainioiden kavereideni kanssa. Aina toisinaan mietin tätä blogia ja mitä sille tekisi. Muiden blogeja luen kyllä edelleen. Saa nähä miten tämän kanssa käy, virkoaako vai jääkö talviteloille.

Tinkki kirjoitti...

Hei, muutin! Olet seurannut blogiani Killikorut. Muutin blogini uuteen osoitteeseen, joten jos haluat vielä seurailla, niin lisää uusi osoite seurantalistaasi. :) Blogissa on arvonta käynnissä!

Tiana X
tianax.blogspot.fi