17.2.2010

Avaimia (kurkkaa nyt, kun kiinnostaa kuitenkin!)

Viimeksi oli lokakuu, joulukuuksi en saanut aikaan, mutta nytpä olisi taas korvakoruja tarjolla. Nämä ovat uusia, mutta tämän kategorian postauksista kannattaa vielä kysellä aikaisempiakin jäljellä olevia. Vanhemmista voin antaa ehkä vähän alennustakin, jos hyvälle päälle satun ;-)

Hinnat sisältävät postikulut. Suluissa korujen pituudet mukaan lukien koukut tai tapit.

Seuraavia koruja kutakin yksi pari, hinta 5 € / pari.

1. Kullanväriset tapit, messinkiset ja messingin väriset avainkorvikset (5,2 cm).

2. Hopeanväriset avokoukut, hopeanväriset avaimet ja metalliosat (6,5 cm).3. Hopeanväriset avokoukulliset avaimet (8,5 cm).4. Hopeanväriset avokoukut, joko mustilla tai kirkkailla helmillä (5,5 cm).
5. Hopeanväriset avokoukut ja metalliosat sekä särölasihelmet, joko sininen/kirkas tai pinkki/oranssi (6,5 cm). Näitä mahdollisuus tehdä myös lisää aivan samanlaisia tai miksei vähän erilaisiakin.
Sähköpostia (osoite on blogin vasemmassa yläkulmassa sivupalkin laatikossa) tulemaan, niin vaihdetaan osoitteita ja tilinumeroita! Maksun tahdon ennen kuin lähetän korviksia. Maksun on näyttävä tililläni viikon sisään (7 vrk), ja siinä on huomioitava myös se kolmen päivän mahdollinen siirtymäaika eri pankkien välillä.

2 kommenttia:

windi kirjoitti...

Aah, nuo avaimet kirkkailla helmillä! <3 pitikin sitten eilen mennä nostamaan tili tyhjäksi ja maksaa bussikortti käteisellä, korttimaksulla siellä olis vielä ainaki vitonen :D

Triin kirjoitti...

Moi, laiton sinut lorukortti vaihtoon. Lisäsin sinne vähään tarkennuksia mitä ja minkalaisia :D