6.3.2010

Kaikkea on ainakin kokeiltava

En ole ikinä uskaltanut tilata vaatteita postimyynnistä, kun aina pitäisi päästä sovittamaan. Nyt oltiin Miehen kanssa tilaamassa NetAnttilasta muutakin, niin pistin samaan tilaukseen muutaman kamppeen.

   

Mietin paria muutakin, mutta niissä ei ollut oikeaa koon ja värin yhdistelmää saatavana. Katotaan sitten näistä mikä käy ja mikä ei.

2 kommenttia:

windi kirjoitti...

Kommentoin vähän tälleen jälkeenpäin, kun en oo koko viikolla bloggerissa tai muutenkaan koko blogimaailmassa käynyt...
Varsinkin tuo alimmainen tunika on aivan ihana, oon jotenki rakastunut tuommosiin helmoihin :) Ainut mikä itteä omalta kohalta ahistaa tuossa, on tuo hihojen puute. Ei sillä ettenkö omistais toppejakin sun muita hihattomia, mutta empä tosin niissä vaatteissa sitten viitti julkisesti näyttäytyäkkään, kiitos maailman löllöimpien käsien :S

Saoka kirjoitti...

Moi Windi! Voit uskoa, etteivät minunkaan käsivarteni ole missään teräskunnossa, mutta en vain jaksa välittää :-D Pidän kyllä kesällä hihattomiakin paitoja ja toppeja. Mietin kyllä tuon tunikan kanssa, että jos malli on sopivalla tavalla väljä, sen alla voisi ehkä pitää jotain paitaa, jossa on hihat. Pidän sillätavalla nyt talviaikaan muutamia mekkoja. Saapa nähä, miehelle oli tänään tullut tekstiviesti, että paketti on noudettavissa, mutta se ite tulee kotiin vasta huomenna, niin en tiedä milloin päästään tuota noutamaan.