24.3.2010

Viimesiä viiään

Joskohan sitä jotenkin heräisi henkiin vaikka viikon päästä tai niillämain?

Harjoittelua on jäljellä vielä kaksi päivää ja niistäkin vietän huomisen kotosalla nenäni kanssa - räkätauti iski ja pään ontelot ovat niin tukkoiset ja aivastelen siihen tyyliin, etten ole huomenna kelvollinen puhumaan malliksi suomea niille murusilleni. Kattois sitten perjantaina, jos olisi niin elossa että kävisi vetämässä yhden partitiivitehtävän (kahvi on kuumaa) ja vaihtelemassa yhden opettajan kanssa lippulappusia harjoitteluun liittyen.

Viime viikolla olin maahanmuuttajaryhmän kanssa tekstiililuokassa leikkimässä kangasväreillä. Solmuvärjättiin t-paidat ja tehtiin kangaskasseihin tai mainittuun paitaan kuvioita sabluunoilla.

(Kuvissa myös uusi ostos, kameran varvakset tällä kertaa pitelemässä jotain muuta kuin sitä kameraa.)

Eilen ja tänään olin heidän kanssaan keittiöhommissa laittamassa vaikka minkälaisia ruokia. Punakaali-mustaherukkasalaattia otin kotiinkin mukaan, kun sitä jäi niin paljon. Näitä tyyppejä jää kyllä ikävä tämän harjoittelun jälkeen :-)

Iltapäivällä palaveroitiin harjoittelustani kurssiohjaajan ja opiston opettajan kanssa. Kai minä siellä olen oppinut ja päässyt näkemään vähän kaikenlaista, jos nyt en niin paljon itse ole päässyt tekemään. Tuntuu että vasta nyt loppua kohden ovat opettajat havahtuneet antamaan minulle mitään omaa tekemistä. Kiirehän niillä tietysti on ja minulla ei ole mitään varsinaista koulutusta tähän asiaan, mutta olisihan tämä nyt voinut vähän toisinkin mennä. No, kokemusta rikkaampi ja sitä myöten viisaampi sitten taas.

Ensi viikolla on muutama päivä kurssia vielä ja torstaina todistustenjako. Sitten pitäisi arpoa hakukohteen kaavakkeeseen paikoilleen ja lukea ja lukea ja lukea ja hakea. Meneekö toistelemiseksi, jos taas sanon, että saapa nähä mitä siitäkin tulee ja kuinka ämmän käy?

4 kommenttia:

Mai kirjoitti...

Hitsi, iskee sellainen olo, että pitäis askarrellapaskarrella.. Tai siis värjäillä kangasta. Mulla ois valkoiset pussilakanat, joille vois jotain kivaa värjäyssysteemiä kehittää.

Noin se tahtoo harjoitteluissa olla, ettei ne ohjaajat oikein osaa antaa mitään tehtäviä. Ei välttämättä vielä oikein tiedetäkään, että minkälaisia juttuja voisi toisella teettää.

Toivottavasti opiskelukuviot toteutuu. :)

Saoka kirjoitti...

Minä ompelin kerran itse vartavasten valkoiset pussilakanat, että sain solmuvärjätä ne kirsikanpunaisella <3

Tekemisen keksiminen harjoittelijalle näyttää tosiaan olevan hankalaa. Kun ei edes kopiokoneelle päästetä vaan nekin paskahommat tehdään mieluummin itse hampaat irvessä hirveessä kiireessä :-)

Johanna kirjoitti...

Oletkos elossa? Vai onko kirjat imaisseet sisäänsä? :)

Henskis kirjoitti...

Sulle olis tunnustus mun blogissa :P