25.4.2010

Epäkeväinen ilma inspiroi kenkäostoksille

Tähän päivään asti on koko viikonlopun satanut iloisesti räntää täällä Kajaanissa. Eilen kävin äitin kanssa uimassa, kun ei tuolla oikein viitsinyt lenkkeilläkään. Poikettiin samalla Kitu-Marketissa vilkaisemassa kesäkenkiä vaikka ihan uhmatakseen, kun mainoslehdessä oli kivannäköisistä ja edullisista kuva heti kannessa. Äiti osti mulle <3 (minä kävin ruokakaupassa aiemmin ostamassa simatarpeita ja vähän muutakin.)


Vaihtoehtoja oli periaatteessa sekä musta että valkea, mutta mustista ei näkynyt tätä kokoa olevan jäljellä, joten ihan tyytyväisenä valitsin valkeat. Viime kesältä minulla onkin mustat tai erittäin tumman vihreät saman tyylisuunnan kengät, joten nytpä on sitten sekä tumma että vaalea vaihtoehto.

Koska ilma oli nyt kelvollinen, kuvasin myös uusia vaatteita, mutta koska minulla ei ole siihen yhteensopivaa USB-kaapelia ja muistikortinlukijani vissiin nököttää kotona, niin mahdollisesti edes jollain tasolla onnistuneita kuvia saan tänne vasta myöhemmin. Kengät räpsin lopuksi kännykän kameralla, että saan tänne edes jotain päivitettävää.

Sitten voisi vaikka laittaa vähän vähemmän kesäiset kengät jalkaan ja mennä ulos leikkimään...

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Onpas kivat kengät. Jotenkin söpöt ja sporttiset ja tosi mukavan näköiset jalassa!
Itse odottelen kuin kuuta nousevaa ekaa työelämävalmennuspalkkaa, jos vaikka liikenis rahaa ostaa kevät/kesäkengät ja kevyempi takki...

Saoka kirjoitti...

Juu, näinhän se on: Kengät, Joilla Voi Myös Kävellä = joko sporttiset tai mummomaiset. Mieluummin niistä ne sporttiset sitten :-) Noi maksoi 25 euroa ja ovat ainakin merkintöjen mukaan nahkaa, joten ei paha.

Johanna kirjoitti...

Onneksi nuo ei ole liian sporttiset, sopii kyllä ihan söpöilyynkin :D