15.4.2008

Johan tässä taas viikko menikin

Öhhöööm, onpahan mennyt taas aikaa virallisemmissa hommissa, mutta nyt on ne siinämäärin ojennuksessa, että kirjoittelemaan pystyy tännekin. Yritin minä tuossa muuan aamu kännykällä, mutta se taitaa olla jotenkin seko ja kadotti tekstin just kaksi sekuntia ennen kuin olisin sen julkaissut. Peijakas.

Pietarsaaressa tuli siis käytyä ja väliraportti menestyksekkäästi esitettyä. Myös yrityksen toimintaprosessien tentti, suomeksi rahoitus ja riskienhallinta, meni siinä määrin hyvin, että seuraavana päivänä opettaja antoi minulle kurssista arvosanaksi kolmosen, mikä on ykkösen ja vitosen väliltä aika hyvin. Etenkin, kun pelkäsin, että miten käy koko homman ja venyykö ties miten pitkälle tämä koulunkäynti. Van ei, nyt on kurssimielessä ammattikorkeakoulututkinto suoritettu, enää on kirjautumatta työharjoittelun ja opinnäytetyön pisteet!

Työharjoittelua on jokseenkin kahdeksan työpäivää jäljellä. Huomennakin pitäisi olla, mutta minätyttö se sairastuin kevät-/stressiräkikseen. Just viestittelin työnantajan kanssa ja siltä taholta käskettiin palata torstaina asiaan. Eipä tässä kunnossa, huimaavaisena ja korvat ja ontelot tukossa kuumetta värähdellen paljon asiakkaita palvella eikä sänkyjä sijailla.

Mutta olen tässä räkiessäni saanut sen verran aikaan, että ns. valmis opinnäytetyö on nyt myös postitettu ohjaavalle opettajalle sekä sähköpostitettu opponenteille. Melkein yhdeksänkymmentä liuskaa ja kahdeksan haastattelua kirjoitettuna sanoiksi äänitteiden pohjalta. Postimaksuakin meni sitten sen mukaisesti, oli aika muhkea paketti. Köyhän viimeiset rahat menee postimaksuihin, tulostuspaperiin ja printterin musteisiin.

Ei kommentteja: