28.4.2008

P-reissua pukkaa

Hitaat on byrokratian rattaat ja niitä pitää vähän potkia, että saa mitään aikaan... Opinnäytetyöni annettiin noin viikko sitten äidinkielenopettajalle tarkastukseen ja viime torstaina heräsin laittamaan sähköpostia niin yliopettajalle kuin tälle äidinkielenopettajallekin siitä, että onko työ nyt hyvä ja esityskunnossa. Aion esitellä työni 5.5. ja siihen päivään pitäisi ilmoittautua tänään. Perjantaina ei vielä ollut tullut vastausta. Viikonloppuna ne ei tietenkään vastaa. Tänään maanantaiaamunakaan ei ollut vielä mitään kommenttia. No, pistin sähköpostin uudestaan ja määrittelin sen tärkeäksi, niin sitten alkoi kuulua jotain vaimeaa rapinaa, että juujuu, esitä vaan mun puolesta, mutta kysy vielä siltä äikänopelta.... Vihjattiin sentään kysymään opintotoimistosta sen puhelinnumeroa, jos siitä tavoittais paremmin. No minähän kysyin, ja opintotoimistosta vastattiin ja lisäksi kerrottiin, että aamulla se oli kuitenkin tuonut sen työni sinne ja siihen oli merkattu kielelliseksi arvosanaksi H3. Ei sitten voinut sitä minullekin kertoa? Eniveis, nyt on sitten ilmoittauduttu Pietarsaarenkeikalle silloin 5.5. ja samalla reissulla pitäisi sitten kirjoitella kypsyysnäytekin (älä kysy, en kunnolla tiedä itsekään, mikä se on...) ja vielä erinäisiä papereita. Taas pykälän lähempänä valmistumista.

Vaan kyllä taas eilen illalla hävetti olla kajaanilainen (tosin en virallisesti nyt ole, sillä olen kirjoilla Kuopiossa). Subin Paska reissu esitteli Kajaania, eikä niistä saatu oikein mitään irti. Esiteltiin tosin pari vanhaa työpaikkaani, olin sillä paikallisradioasemalla harjoittelussa joskus joku vuos sitten ja pari vuotta sitten esittelin sitä vanhaa puukirkkoa. Ja siellä Jormuan kylässäkin olen asunut, jossa oli se tanssilava. Ehdottomasti tähän mennessä esitellyistä kaupungeista se paskin, kun ei sitten mitään tapahtunut ja kaikki meni vaan pakoon. Mutta niinhän ne tekee. Olisivat käyneet ABC:lla katsomassa, kun teinixit kylvää kaljapullon korkkeja maahan ja alaikäiset pitää huoltoaseman kahviota bilepaikkanaan, kun baareihinkaan eivät pääse...

1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Paskareissuun pääsi myös oma kotikaupunkini Heinola ja nykyinen asuinkunta Kouvola. Heinolasta olisi saanut paremmankin ohjelman, kun vakaasti kiellän sen olevan millään tasolla paska paikka, mutta Kouvolasta oli aikalailla ansaitsemansa ohjelma. Kajaanijaksonkin katsoin, mutta eipä se varsinaisesti saanut kummoisia muuttohaluja heräämään ;)

Nyt muuten vaihdoin tuon blogini osoitteen, tervetuloa.