2.7.2008

Kalana vedessä?

Sää taas hellii meitä sen minkä ehtii. Ilma on joko kylmä ja märkä tai kuuma ja märkä, mistä yhdistelmistä kumpikaan ei ole oikein suosikkini. Vaikka olen horoskoopissa Kalat ja periaatteessa vesi on elementtini, niin pidän siitä vain silloin, kun se on kokonaisvaltaista: suihkussa oleminen on kivaa, kylpyammeessa on kivaa, uiminen on kivaa, mutta osittainen vetinen olo, kuten luututessa ja tiskatessa sekä vesisateessa ja kostealla ilmalla ahistaa ja kutittaa. Oma hikoaminen ei lisää nautintoa sekään.

Seuraavat kuvat on otettu jostain Kajaani-Kuopio-väliltä maanantai-iltana, kun ajelimme ensinmainitusta pois. Pilvissä oli hassuja hapsuja ja erilaiset pilvien kerrostumat näkyivät kovin maalauksellisesti:

Koska ilma näyttää varsin samalle tänään Kuopiossa, sillä lisäyksellä, että myös ukkonen murahtelee, niin päätinpä tehdä jotain kaikelle sille kissankarvalle nurkissa. Eräs hyvin kissankarvapitoinen perheenjäsen ei innostunut imuroinnista, vaan katosi jonnekin sen jälkeen, kun olin pari kertaa nähnyt suht pantterinmallisen mustan viivan pyyhkäisevän ohitseni. Laps' löytyi imuroinnin jälkeen makuuhuoneesta petauspatjan alta piilosta.Kaiken synkkyyden ja harmauden keskelle vähän väriä: Ammattiliitto otti sähköpostilla yhteyttä ja kyseli, olenko valmistunut vastikään, kun ennakkotiedoissani niin sanotaan. Käskivät päivittää tiedot, koska vastavalmistuneille lähetettäisiin jokin lahjus. Sellainenhan oli sitten maanantaina tullut, punainen Gollan kännykkäpussi, mielestäni hyvin kaunis :-)Oletettavasti vietän valmistujaisjuhliani 12.7. Pistin tuossa sunnuntaina tekstiviestillä kutsuja ja neljä ekaa vastausta oli tyyliin sorienpääse, on töitä ja ties mitä muuta. Kukaan ei ole vielä tähän mennessä ilmoittanut tulevansa, vaikka mielestäni kutsuun olisi kohteliasta vastata... Saas nyt nähdä, tuleeko ketään. Toisaalta, pienet juhlat on kivat, mutta voisi edes joku ilmoittaa tulevansa, että saisi edes ne aikaan. Olisi pitänyt älytä laittaa sinne viestin loppuun, että RSVP.

Ei kommentteja: