13.8.2008

Hur hur hur hur :-)
Ai niin, en olekaan esitellyt (ja normaalit eivät edes esittelisi), meillä on nykyään tällainen. Erittäin kiltti ja mukava ja hoitaa hommansa niin kuin kuuluukin. Rauhaisasti vain hurisee keittiössä ja minä hurisen tyytyväisyydestä olohuoneessa enkä enää murise tiskialtaan laidalla.

Electrolux Intuition ESF 2410

5 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Onpas se pikkuruinen :D!

Miia kirjoitti...

Taidetaan muuten asustaa samalla suunnalla yäyä Suomen kolkkaa :D Ja mekin hankittiin just astianpesukone, joten näköjään jotain yhteistä löytyy :D:D:D

Taka-ajatuksena täällä vierailulle oli just käytiin pyörähtäneen kiertävän askartelukuoreni markkinointi....

Noora kirjoitti...

Awww, söpö. Astianpesukone on kyllä maailman paras keksintö. Kuolisin jos sitä ei olisi. Tähän asuntoon muutettiin uutena vuotena ja koko kevään sai mies hoidella tiskejä, koska oli aivan liian korkea tuo pöytä minulle. Onneksi sitten kihlajaislahjaksi saatiin tuo kone. Tai osa siitä. Osa maksettiin itse.

Saoka kirjoitti...

Lahjakone se on tämä meidän Intukin, sain äidiltä valmistujaislahjaksi. Meillä olen minä joutunut pääasiassa tiskaamaan viimeaikoina, kun Mies on ollut koulussa tai töissä ja minä olen lahonnut kotona etäopiskelijana ja kissatätinä. Nyt saa Intu hoitaa ne hommat :-)

Papu kirjoitti...

Oih, tiskikone, huokaus, ihanaa :) Varmaan arvaat, että meillä ei oo konetta ja haaveissa on :DD

Taitaa olla meillä ensisijainen ostos tuo tiskikone, kunhan budjetti joskus sen kestää.