13.8.2008

Kirppisdyykkari

Tuntuu, etten mitään muuta olekaan muutamaan päivään tehnyt kuin blogannut, mutta tänne ei ole ilmestynyt mitään ihmeteltävää. Olenkin touhunnut tuolla Joululan puolella, sinne tulee varsin mukavasti ilmoituksia erilaisista joulukalentereita. Kivaa, että niin moni on innostunut!

Eilen äitini ja siskoni kävivät meillä kylässä ja käytiin parissa kierrätyspaikassa sekä torilla ostoksilla. Tuosta lähikierrätyskeskuksesta tein löytöjä kokonaissummana eurolla ja senkin maksoi äiti, niin en edes köyhtynyt yhtään :-D

Iso vaaleansininen kaksivärinen python-kalliokäärme* huivi maksoi 60 senttiä.
Vyöt olivat kaksikymmentä senttiä kappale, ja koska se kaksikymmentä senttiä tuntui myös olevan yleisin pituus niille vöille, enkä minä muutenkaan vöitä käytä, niin irroittelen näistä nämä soljet ja teen niistä jotain ihan muuta, kuten koruja!Ostostelukierroksen jälkeen haettiin vielä Mies mukaan ja käytiin maisemakierroksella. Kuvia Neulamäen päältä ja Puijon tornista tässä joskus, kun jaksan niiden kanssa vähän värkätä.

Päivän ateriat olivat hyvin etnisesti erilaisia, kun söimme sekä kiinalaista härkää että savolaista kalakukkoa!

* Rudyard Kiplingin kertomuksessa siitä, miten norsu sai kärsänsä, Kaksivärinen Python-Kalliokäärme neuvoo Krokotiilin päivällissyömisiä pohtivaa Norsunlasta menemään sinivihreälle vivahtavan siivottoman Limpopo-virran rannalle, jossa kasvaa kuumepuita ja ottamaan selkoa itseltään Krokotiililtä, joka lupaa kuiskata vastauksensa Norsunlapselle, mutta tarttuukin sen saappaankärkeä muistuttavaan turpaan ja meinaa syödä koko Norsunlapsen. Norsunlapsipa vetääkin takaisin ja niin sille venyy pitkä kärsä. Meillä puhutaan Limpopo-virran rantaan menemisestä aika paljon!

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Mulla on joku ihme pinkki-bling-vaihe, kun tuo vasemmanpuoleinen solki on aivan iiiihana! Siitä tulee hyvä koru, varmasti :).

Papu kirjoitti...

Hyviä kirpparilöytöjä siekii tunnut tekevän! Miula odottaa yks vyönsolki, että saan sen käytettyä suutarilla ja se vaihtaa siihen pitemmän vyön. Tiedän niin hyvin tuon tunteen, kun vyöt ovat tuon 20 cm pitkiä xD Miten teet noista vyönsoljista koruja?

Saoka kirjoitti...

Ajattelin, että kiinnitän niihin vaikka ohuet nahkaremmit ja käytän kaulakoruna, viritän rintaneulasysteemin tai kötöstän vaikka johonkin laukkuun koristeeksi. Soa nähä!

Papu kirjoitti...

Kiitos ideoista, eilen tarttui kirpparilta taas yksi 20 cm pitkä vyö mukaan, aivan hurmaavalla soljella. Saattaa olla että hankin siihen uuden vyöosion tai sitten se napsahtaa johonkin laukkuun.