25.9.2008

Alkuun päästy kaulaliinaringissä

Katin kaulaliinarinki alkoi ja sain jo ensimmäisen, Katin itsensä aloittaman kaulaliinan käsittelyyni. Tarkoituksena on siis neuloa noin 15-20 senttimetrin pätkä ja lähettää kaulaliina edelleen seuraavalle, joka neuloo saman verran lisää ja lähettää taas edelleen, kunnes kaulaliina palaa aloittajalleen.

Mukailin hieman Katin omia värivalintoja, keltaista ja vihreää, ja jatkoin pätkärääkätyllä maastonvihreällä (typerä ohuempi lanka, vaikka muka oli Seitsemää veljestä), sitruunankeltaisella, vaaleanvihreällä ja oranssilla.Oma kaulaliinani ei ole ihan noin nasupossuinen kuin kuva väittää. Tuo kuvassa vaaleampi vaaleanpunainen on oikeasti tummempi ja shokkipinkki, neonväri, mutta skanneri oli näköjään kovasti eri mieltä. Ei väkisin! Minun kaulaliinastani tulee tuollainen putkilomallinen, niin ei ainakaan ole riesaa oikeasta ja nurjasta puolesta sitten käytössä. Tekovaiheen käytännön syynä on se, että pyrin välttelemään nurjan neulomista ja noin saadaan aikaan sileää oikeaa neuletta :-)

Molemmat kaulaliinantekeleet on lähetetty nyt edelleen.

3 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Ai että kun tulee ihanan värikäs mun kaulaliinasta :) Laitan tänään tulemaan Sofiannan aloittaman kaulaliinan johon tein jo oman osuuteni :)

Saoka kirjoitti...

Kat, arvelin sinun olevan niitä, jotka voivat lämmetä sitruunankeltaiselle ja porkkananoranssille seiskaveikalle! Joskus tuota oranssia ostaessani sain aika konservatiiviselta kaveriltani vähän pitkiä katseita... :-) Tein muistaakseni juuri tuosta oranssista (tai toisesta melkein samansävyisestä) ja keltaisesta äidilleni viime jouluksi sukat ja kyllä se niistä alun ällistyksen jälkeen piti kovastikin :-D

Kat kirjoitti...

Ihan ovat mun lempparivärejä :)