6.9.2008

Kuvia Helsingin-reissulta

Meni jonkin aikaa keksiessä tapaa, miten saisi esille holtittomat määrät valokuvia. Kokonaisuudessaan kuvia tuli tuolloin 18.-19.8. pari muistikortillista, reilut kuusisataa. Pistin niistä nyt esiteltäviä tuonne Picasa-albumeihin, että ovat hyvät ja katsovat sieltä!

Hotellihuoneemme Kokoushotelli Meripuistossa Espoossa. Jos tulee asiaa tuonne päin vielä joskus, niin menemme varmaan uudestaan tuohon hotelliin, oli halapa ja hyvä :-)

Korkeasaaren kissapedot, pääpointti koko reissussa! Nyt olen nähnyt erilaisia leopardeja, nyt olen tyytyväinen!

Muita Korkeasaaren otuksia. Ajanpuutteen ja nälän vuoksi jäi vielä näkemättä paljon, mutta onpahan joku motiivi palata noille nurkille vaikka ensi kesänä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taina Wau, olipas siellä isoja kissoja!! Korkeasaaressa ei olekaan tullut vielä käytyä, ähtärissä, ranualla ja escurial:ssa on käyty useampikin kerta. Pirtsakkaa syksyn jatkoa!

Saoka kirjoitti...

Minä olen käynyt Ähtärin eläinpuistossa joskus 5. tai 6. luokan luokkaretkellä, eli siitä on tovi aikaa. Ensi kesänä on tarkoitus mennä uudestaan Helsinkiin ja käydä noita paikkoja täsmällisemmin. Oltiin nyt tuolla maanantaina ja tiistaina, ja monikaan paikka, missä oli tarkoitus käydä, ei ollutkaan maanantaisin auki, niin meni se päivä vähän hukkaan ja tiistaille tuli kauhea tungos. Pitää seuraava reissu suunnitella paremmin ja käydä Korkeasaari uudestaan ja kurkata myös SeaLife ja Tropicario ja mitä niitä nyt olikaan.

Noora kirjoitti...

Pitäisiköhän sitä sitten pistää uusi Say pystyyn! Alkaa menemään säännöt niin pilkun viilaamiseksi tuolla. Minä tykkään vanhoista säännöistä!