30.9.2008

Rantupeto

Kissakuume taas yllätti. Mies on toivonut harmaata kissaa jo pitkään, on niin ihastunut vanhempieni herra Tepposeen. Jostain päin Kaenuuta tarjoutui sitten yksi harmaa rannullinen pienpetoeläin, niin sitähän piti lähteä jahtaamaan ja nyt viime lauantaina saatiin kiinni. Tyttökissa on reilun parin kuukauden ikäinen. Kissanristiäiset pidetään, kunhan keksitään nimi. Nyt on meillä sitten akkavalta, ha haa!

Kuvat eilisillalta minun porukoiden luota meidän makuuhuoneesta. Tänä aamuna on sitten herätty seitsemältä, että iltaa kohti en anna juttujen tasosta mitään takeita. Pikku rimppakinttu hyppeli ja juoksi ja romisteli koko yön jotain, nukkui vain aika lyhyeltä tuntuvia pätkiä.

Mustat kissat eivät ole olleet mitenkään kamalan mielissään juovikkaasta pikkusiskosta. Kumpikin on käynyt katsomassa läheltä. Vimma suhisi heti. Arvo ei ekanäkemällä kähissyt, mutta peruutti sängyn alle hyvin mietteliään näköisenä piipattuaan ensin pennun nenää. Sittemmin Epäluulotar ja hänen kätyrinsä eivät ole uskaltautuneet huoneeseen sisälle, vaikka käyvätkin romuamassa oven takana. Vimma on käynyt muutaman kerran ovenvälissä sihahtelemassa ja tuijottamassa. Yhdennäköisyys Muumilaaksoa vaivaavan Mörön kanssa on ilmeinen... Totuttelu jatkuu tänä iltana Kuopiossa. Saas nähä, miten automatka sujuu - kuuluuko matkaboksien välillä millainen marina.

4 kommenttia:

Stello kirjoitti...

Onnea perheenlisayksen johdosta - han on tosi suloinen! =D

Kat kirjoitti...

Voi hän on niin söpö :) Onnea perheenlisäyksestä!

Anonyymi kirjoitti...

Taina Voi, että kun on suloinen!!! Onnittelut perheenlisäyksestä :)

Blue nun kirjoitti...

Voi hellanmumelo toista pientä! <3 Ihana on hän, onnea perheenlisäyksestä!