24.11.2008

Joulukortteja

Eilen, kun pääsin askartelun makuun decon kanssa, kyhäsin myös vuoden ensimmäiset joulukortit. Alustavan laskelman (hyi kun kuulostaa tunteikkaalle näin joulukorttien yhteydessä :-)) mukaan tarvitsen ainakin kolmetoista korttia. Ettei vaan käy nyt kuin Prinsessa Ruususen ristiäisissä, että haltijoita on 13 mutta kultaisia haarukoita vain 12, niin yksi jää ilman kutsua ja siitähän selkkaus seurasi...? No ei vaiskaan, teen varmaan jonkusen lisää vielä. Kenties erilaisia kuin nämä, sillä tiedän ainakin kahden joulukorttilistallani olevan lukevan tätä blogia ainakin satunnaisesti, joten tyhmäähän olisi näyttää heille kortit etukäteen.Poikkesin taas itsestäni (pienimuotoinen harrastus näemmä) ja tein sikäli itselleni epätyypilliset joulukortit, että otin mallia toisten tekemistä korteista. Yleensähän en askarteluissani ainakaan tietoisesti katso mallia, vaan sävellän omasta päästä. Tarkemmin sanoen otin nyt mallia Katin korteista, joihin taas oli katsottu malli Ismaki-korttihaasteen luonnoksesta. Itseäni noudatin kyllä siinä, että käytin lähes hankalanräikeitä papereita. Osin tämänkin johdosta päädyin siihen, että tuskin laitan noihin kortteihin enää mitään kuvaa, kun kuva-ala on muutenkin jo niin täynnä sekä henkisesti että fyysisesti. Ja sitäpaitsi minulla ei edes ole mitään sopivia kuvia ja tulostimestakin on värimusteet loppu, niin en voi edes tulostaa esimerkiksi kissojemme ryhmäkuvaa. Tai mihin sitä nyt mustien kissojen kuvissa mitään värimusteita tarvittaisiinkaan, mutta on se tuo kirjava Silvi ja Arvon vaaleanpunainen nenänpää ja kaikkien keltaiset silmät - ah niitä pieniä yksityiskohtia!

Mutta näillä siis lähdetään alkuun ja kyhäillään lisää kortteja, jos ja kun vastaanottajaehdokkaita ilmenee lisää.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Hitsi, onpa hienoja! Mun kortit on ihan vaiheessa... tai on ne melkein valmiita, mutta en ole edes listannut että montako niitä tarvitsen ja kelle lähetän :/. Olen aivan alivalmistautunut.

Kat kirjoitti...

Kauniita kortteja olet tehnyt :) Mä olen täällä flunssan kourissa, mutta jaksoin heti aamusta askarrella pari joulukorttia.. alkaakin olla jo ihan kivasti kortteja valmiina.