4.11.2008

Salainen Askarteluystävä paljastui

Viimeinenkin SAY6-lähetys on nyt tullut perille - tuli varmaankin jo perjantaina, mutta en ollut silloin kotona postiluukkuani vaanimassa. Sain lokakuun ajaksi uuden parin, ja sehän oli vanha kuomani Saana, jonka tunnen nukkekotiympyröistä parin vuoden takaa. Lahjusta tuli taas niin kovasti, etten taida edes pysyä perässä. Kuvaan olen kuitenkin tainnut saada pyydystettyä kaiken. Papereita oikein paljon, tarroja, kiiltokuvia, kukkia ja palapelinpaloja.Jättikiitokset Saanalle :-)

2 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Hei! Mukavaa että pidit lähetyksistäni! Jäikin muilta pimentoon ne alkuperäiselle parille lähettämäni, hänellä kun oli salainen blogi. Omasta mielestäni kyllä olisi mukavampaa ja reilumpaa kaikkien kannalta, että kaikilla rinkiin mukaan lähtevillä olisi ihan julkinen blogi ja lähetykset näin myös muidenkin nähtävillä!

Ihanaista syksyn jatkoa sinulle ja mukavaa joulunodotusta myös!

Saoka kirjoitti...

Olen kyllä ihan samaa mieltä tuosta, että ensinnäkin kaikilla osallistujoilla pitäisi olla blogi, ja tosiaan vielä julkinen sellainen. Vaikuttaa tosi paljon koko leikkiin, kun voi lukea ja nähdä kuvat ja tuntea vastaanottajan reaktiot. Paljon mielekkäämpää kuin vain lukea ringin blogista, että joo, perille on mennyt. Se on sitä vastavuoroisuutta jollain tapaa.