13.2.2009

Vastauksia rutkutukseen

Olen saanut vastauksia viesteihin, joita lähettelin koskien juustosnacksien pakkauskokoja ja tiikerijäätelön tiikeripitoisuutta!


Hei S****,
Kiitos yhteydenotostanne.
Laitamme viestinne edelleen tuotekehittelyyn.

Ystävällisin terveisin,
Chips Oy:n Kuluttajapalvelu


ja

Hei!
Kiitos lähettämästänne kyselystä. Olemme pahoillamme, että koette maustettujen jäätelöidemme sisältävän vain vähän kastiketta. Välitämme viestinne Valiojäätelön markkinointiin ja tuotekehitykseen.
Maustettujen jäätelöidemme tarkoituksena on antaa mahdollisimman tasapainoinen ja pikantti makuelämyksen kuluttajille. Tuotteita kehitetään jatkuvasti ja ennen uusitulla reseptillä valmistetun jäätelön markkinoille tuomista suoritetaan laajat kuluttajatestit. Tällä hetkellä Tiikerijäätelö sisältää appelsiinikastiketta 11 %, Lakritsijäätelö lakritsikastiketta 9,5 % ja Kuningatarjäätelö vadelma-mustikkakstiketta 9 %.
Ystävällisin terveisin
Suomen Nestlé Oy
Mirja Reijonen
Kuluttajapalvelupäällikkö


Hyvä hyvä! Nyt sitten vain odotellaan, että jotain tapahtuisi :-) Ja pitäisi lähettää ne purkat sinne Fazerille takaisin.

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Siis mtäh?!?!!? Jotain kymmenen prosenttia kastiketta? Ja 90 pros yökkövaniljaa? Tässä syy miksi pitäydyn yleensä aina joko suklaassa tai sellaisessa mansikassa jossa mansikkaa ON.
Ois nyt edes puolet ja puolet........

Saoka kirjoitti...

Niinpä, minustakin nuo luvut ovat tosi pieniä! Onneksi on olemassa sellaistakin lakritsijäätelöä, jossa on pohjana sitruunajäätelö, se on paljon parempaa kuin se vaniljapohjainen. Ja nyt olen pari kertaa syönyt sellaista suklaajäätelöä, jossa on lakritsikastiketta, se on tosi hyvää! Yleensä mekin syödään suklaa-, mansikka- tai päärynäjäätelöä, kun niissä on väriä ja makua muuallakin kuin niissä kastikerannuissa. Tai sitten tehdään vaniljajäätelöstä pirtelöä, missä on varmasti enemmän hilloa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hih, mä taas olen näitä maustettujen jäätelöiden harvakuluttajia, lapsille niitä ostan mutta harvoin itse syön ja ehkä ne on sitten (jollain huonolla logiikalla) meikäläisiä silmälläpitäen maustettu, koska esim lakritsijätskissä ei saisi olla yhtään enempää lakritsia tai se olisi niin ällöä että :)) Mutta en mä siitä pahastuisi vaikka niihin lisättäisiinkin makujen määrää :)) Eli komppaan palautettasi taustatukena :))

Kupla