2.7.2009

Olenko minä nyt hyönteinen, kun minulla on kuusi raajaa?

Jeepäjee. Sen että sain noista uusista kauniista polvistani tänne kirjoitettua ja luuhattua vähän Facebookissa, meni nilkka vähän liian kipeäksi. En enää päässytkään tuolista jaloilleni. Äitin avustamana kömmin sohvalle, mutta parin tunnin jälkeen tultiin siihen tulokseen, että soitetaan päivystävälle sairaanhoitajalle. Sieltä tuli ohjeeksi lähteä päivystykseen ja röntgenkuvattavaksi.

Nyt minulla on sitten kyynärsauvat ensimmäistä kertaa elämässäni. Luita ei ole rikki, nivelsidevamma vain. Mutta ihan riittävästi se on sekin. Side, kylmägeeliä ja särkylääkettä ohjelmassa varmaan ainakin viikon ajan. Haetutin siskolla tavarani yläkerrasta ja majoittauduin olohuoneen sohvalle. Keppien kanssa ei paljon portaissa pompita.

Persketi, just kun pääsin järvessäuimisen makuun.

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ääh, voihan! Koeta jaksaa.

Hehkuvainen kirjoitti...

Höh. Minun olisi pitänyt puhaltaa nilkkaan kans. Höh. Tsemppiä!

tuulis kirjoitti...

voi höh!

Kyllä se siitä paranee ja hei, tänään onkin viileä päivä ja huomenna vissiin jotain 10astetta, että ei sinne järveen tarkenis nyt kuitenkaa mennä. Ens viikolla sitten :)

Saoka kirjoitti...

Kyllä tämä tästä, kokemusta on. Kaaduin joku vuosi sitten pyörällä ja oireet on hyvin samanlaiset. Aikansa menee, mutta kun muistaa pitää tukisidettä, niin paranee nopeammin.

Mai kirjoitti...

Voi ei. :(

Paranemisia!