20.8.2009

Kolmas kerta räkätautia toden sanoo?

Tietysti just nyt. Milloinpa muulloinkaan? Ai että mä kärsin.

Sanoinhan vissiin, että Mies heittäytyi kipeäksi? Olin olevinani ymmärtäväinen hoitaja pari päivää ja vielä tiistaina päivällä ihan terve. Mutta illallapa alkoi kurkussa tuntua pahaenteisesti typerälle. Se siitä sitten. Taas on räkätautia pidetty. Vaiheet menevät samassa aikataulussa kuin Miehellä. Se väitti nyt tänä iltana olevansa jo ihan OK, joten toivoa sopii, että minäkin tällä kahden päivän viiveellä ehdin parantua edes jotenkuten lauantaiksi. Ja ettei helpoksi menisi, niin tänä iltana saman riesan oireita alkoi taas minuun nähden kaksi päivää jäljessä saada äitini. Siltä taitaa kyllä jäädä häät väliin (ollaan kutsuttuja kaikki, morsian ja vanhempansa ovat vanhoja naapureita ja perhetuttuja). Paras mahdollinen ajoitus.

Että koettakaas nyt apuna toivoa, että tästä toinnutaan ajoissa. Rukoilkaa, pitäkää peukut pystyssä tai fingers crossed, mikä nyt onkaan metodinne.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja vaikka kuinka päätit, ettet sairastuisi? :(
Paranemisia!

t. Mari

(Oon vissiin unohtanut blogini salasanat ja muut, kun en osaa arpoa niitä oikein tuohon..)

Hehkuvainen kirjoitti...

Huutia taudille!!

Ihanaa viikonloppua, toivottavasti voimistut.

Saoka kirjoitti...

Mari, ei auttanut päättäminen näköjään. Basiliskot on ovelampia kuin ihminen.

Hehkuvainen, yrttitipoilla ja auringonhattutipoilla ja loputtomalla määrällä mustaviinimarjamehua (ja tuoreitakin marjoja) saa näköjään oireet varsin hyvin kuriin. Kyllä tämä tästä taas!