24.9.2009

LohikäärmeSivuni Karakalin Lohikäärme-decoon. Etsin netistä mallikuvia ja piirsin niistä soveltaen kartongille kiinalaisen lohikäärmeen.

3 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Heissan pitkästä aikaa Saoka!
Mahtavaa että otit loput luukut joulukalenteristani, nyt se on sitten täynnä :) Osoite on pysynyt samana.

Upeita deco-sivuja oot askarrellu ja korutkin on tosi kauniita :)

Kaulaliinasi ei ole edelleenkään saapunut mulle asti... Sofianna kertoi laittaneensa kaulaliinasi kuoreen 13.9, mutta ei ole vielä ilmeisesti postiin asti päässyt. Ehkäpä tulevan talven aikana saat sen vihdoin kotiin? =)

Saoka kirjoitti...

Moikka Kat :-)

Sofianna lähetti kaulaliinan suoraan minulle, tuli alkuviikosta. Sinun osuutesi lisäksi siitä puuttuivat Annan ja Sofiannan pätkät, eli noin puolisen metriä pituudesta. Ajattelin itse neuloa siihen jämälankoja jatkoksi, että saan lisää mittaa. Enää en sitä kyllä mihinkään lähettele, kismittää nämä postin viivästymiset ja yhden decon katoaminen Oulun sisäisessä postiliikenteessä.

Olen raahannut nukkekotikamani porukoille varastoitavaksi myöhempää jatkojalostusta odottamaan (lajittelu kirpparille, kavereille, roskiin ja tulevaisuusjemmaan omalle jälkikasvulle jne.). Joku viikonloppu sieltä katselen sinulle jotain sieltä paremmasta päästä joulukalenteriisi.

Liiolii kirjoitti...

Hieno kuin mikä!