29.9.2009

Lokakuu on mustaa, mustaa

Anteeksi tuo otsikko, mutta en voinut vastustaa kiusausta ;-)

Tuli toiveita mustista ja muutenkin hillitymmän värisistä koruista, joten tässä arwon frouville ja neideille mustia sekä hieman valkeitakin koruja.

Hinnat sisältävät postimaksut. Suluissa korujen pituudet mukaan lukien koukut tai tapit.


Seuraavia koruja kutakin yksi pari, hinta 4 € / pari.

Ekoissa (4,5 cm) hakakoukut (MYYTY), toisissa (5,5 cm) hopeoidut avokoukut ja kolmansissa (3,5 cm) hopeoidut tapit (MYYTY).
Neljänsissä (4,5 cm) hakakoukut, viidensissä (3,5 cm) hopeoidut tapit. Viidensien valkeat helmet ovat kierresimpukan muotoiset ja vähän kimaltelevat, mikä ei tosin tässä kuvassa näy. VIIDENNET MYYTY :-D
Näitä koruja (4 cm) on myytävänä kaksi paria mustia (TOINEN MUSTA PARI MYYTY) ja kaksi paria valkoisia. Kullatut tapit. Hinta 4 € / pari.
Isommat kiekurakorut (7,5 cm) hopeoiduilla avokoukuilla ja lasihelmillä, 5 €.
Pienemmät kiekurakorut (6,5 cm) hopeoiduilla avokoukuilla ja kivihelmillä, 5 €. MYYTY :-)Ostaja on hyvä ja ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla, osoite on näkyvillä tuolla sivupalkissa. Vaihdetaan sähköpostilla tilinumero ja osoite. Postitan ostokset, kunhan maksu näkyy tililläni. Maksun tulee tulla viikon sisään (7 vrk), tai varaus peruuntuu ja korut tulevat uudestaan myyntiin. Eri pankkien välillähän voi se kolme päivää mennä, joten se pitää ottaa huomioon.

4 kommenttia:

martsa kirjoitti...

Onks sulla kaulakoruja valmiina tehtynä?Kiinnostaisi nähdä... ;)

Saoka kirjoitti...

Hei Martsa, ei ole kaulakoruja valmiina, mutta ajattelin sellaisia seuraavaksi tehdä, jos saisin ensin näitä korvakoruja myytyä.

Saa toki antaa vinkkejä siitä, minkä tyyppiset kiinnostaisivat!

NooranElämää kirjoitti...

Mää tahon noi ylemmät kiekurakorvikset! Mut saan rahaa vasta joskus ens viikolla kun tuet tulee, jote pystyn maksamaan vasta sitten. :)

NooranElämää kirjoitti...

eikun haluunki noi alemmat :D