27.9.2009

Villieläinkuosia

Edelliseen uimapukuun on kehiytynyt reikiä ja kulumia. No, se on ostettu toukokuussa 2006, joten eiköhän se ole kestämisensä kestänyt. Eilen ostostelin bonuskertymäkuponkien kanssa Kajaanin Maxi-Makasiinista (joo, taas täällä viikonloppuna, voi #¤&&"%½!) uuden. Kotimainen Delffi, kallis kuin pieni piru näin hintoja vertailevalle, mutta muissa merkeissä ei ollut kokoja tai jos olikin, niin sitten oli myös lahkeet *hrrr!* ja vielä enemmän hintaa. Olen päättänyt suhtautua näihin vihaamiini uimapuvun ja alusvaatteiden sovittamisiin huumorilla, joten kyllä nauratti kiskoa päälleen jotain edullisempaa kiinalaista muka XXXL-koon uimapukua, joka ylsi just ja just tuohon rintojen alle ja ne niiden päälle tarkoitetut lappuset toppauksineen näyttivät lähinnä postimerkeiltä. En joo kiitos mielestäni tarvitse mitään topattuja "kuppeja" yläosaani korostamaan. Kaarituet olisi kyllä saanut olla, mutta menee tuo ilmankin.Tänään testasin tämän tärkeimmän liikuntaharrastuskamppeeni Kajaanin uimahallilla ja uin sen kanssa 2250 metriä. Toimii.

4 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Minulla on kans tuo uikkari ongelma, menneenä kesänä ratkaisin sen niin, että en uinu kuin mökillä missä saatoin uida alasti.

Minä tilasin muuten paitoja yours nimisestä nettikaupasta englannista.
Neljä viidestä oli ihan ok paitoja, se viides kinnasi. Vaikka kaikki olikin samaa kokoa.
Yks on vaan sellanen, että ihan istualtaankin on anteliaat näkymät, saatikka jos kumartuu...

Heidukka kirjoitti...

Kiinostaisiko sua osallistiua blogissani joulukalenteriin/-kalentereihin tai siskoni blogissa hänen kirjekaverin joulukalenteriin? http://laara85.vuodatus.net

Mari kirjoitti...

Sähän olet mahoton vesipeto! Mä uin varmaan maksimissaan sen 1000m ja olen sitten puolikuollut seuraavan viikon ajan. :P

...tarttis varmaan minunkin treenailla...

Saoka kirjoitti...

Kuopion Niiralan uimahallilla ei ole matkamittareita, joten siellä katson uimiseni kellosta, eli uin ja/tai vesijuoksen yhteensä noin puolisentoista tuntia. Yritän käydä hallilla pari kertaa viikossa, nyt en ole tosin vielä onnistunut kuin kertakäynteihin, kun on rampattu viikonloput yms muualla. Mutta nyt Kajaanin hallilla mittasin matkani mittarilla. Enkä mennyt edes jumiin! Loppuviikosta sitten uudestaan uimaan. Vesilajit sopivat mulle :-)