17.7.2008

Iulian deco Sirkalle *** VAROITUS! Sisältää Penoja!

Iulia teettää ystävälleen Sirkalle decoa, johon tulee niin Sirkan suosikkeja kuin inhokkejakin. Lisäksi decoon toivotaan sudokuja sekä joka sivulle Pena, Iulian ja Sirkan kuvitteellinen syntipukki, joka on vastuussa kaikesta typerästä.

Ekalle sivulle laitoin Penan näkemään unta sudokusta sekä Sirkan inhokeista - ötököistä.



Toisella sivulla on Sirkan suosikkiaiheista poimittu matkailu, sekä jopa viisi mahdollista Penaa! Se tyyppi se voi olla niin ovela, että saattaa vaikka esiintyä aurinkoa ottavana naisena tai pikkupoikana, mistäs niistä Penoista koskaan tietää... ;-)



Minulla ja Miehelläkin on oikeastaan hyvin samantapainen Pena elämässämme... Erään pienen yläkoulun rehtori Pentti, pieni ja kiero mies, seikkailee jutuissamme usein! Hän juo kernaasti erästä viiniä, koska se tuoksuu lyijykynälle (kutsumme sitä itsekin Lyijykynäviiniksi ja se on ihan hyvää, en millään muista oikeaa nimeä). Pentti pitää usein yllään paitaa, jossa on valkealla pohjalla vaaleansininen ruudutus kuin konseptipaperissa konsanaan ja jossain laidassa punainen viiva marginaalina. Pentti asuu koulullaan ja pitää mielivaltaista kuria. Pentillä on silmälasit, mutta hän pitää niitä aina nenänkärjellään ja katsoo niiden yli eikä läpi. Pentti ei oikeastaan tiedä mistään mitään, mutta luulee olevansa hyvin viisas ja taitava, onhan hän sentään rehtori!

Miten nämä Iulian decot aina irrottavatkin minusta ihan ihme juttuja... :-)

4 kommenttia:

MouMou kirjoitti...

Ihana idea, aivan mahtava!:)

Anonyymi kirjoitti...

blogissani olisi 3 decoa tarjolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Blogissani sulle jotakin...

Ps. kiva tämä sun uusi blogi :)

Anonyymi kirjoitti...

ihana! tosi kivat ja jännät sivut olit askarrellut! just sirkan näköiset :D