4.8.2008

No nyt niitä kuvia

sitten lopultakin, kun taas on tarpeeksi osatekijöitä samassa sijainnissa. Eli viimeviikkoinen askarteluposti sisälsi mm. tämmöistä. Ekassa kuvassa Tainan kiertävästä materiaalikuoresta jemmattuja juttuja.



Pari sivua Katin rakkaus-decoon.



Ja lopuksi viime torstain Länsi-Suomen-reissulta ostettuja tarroja, pöllöt Pietarsaaresta ja hopeanväriset Tuurin kyläkaupasta. Nuo pöllöt oli kyllä niin huikeita, onneksi oli tuo yksi pakkaus jäljellä :-)



Edit 5.8.2008 // Nämä sitten taas tulivat Minnalta Decomatskuvaihdon viimeisessä kuoressa. Ihan hurjasti kaikkea, vaikka oli puhe olla vain joku vihko ja vähän jotain ylläriä! Vihko, tuo vaaleanvihreän ja -punaisenkirjava, on Minnan itse tekemä ja siinä on sisällä valkeat kartonkiset sivut. Aivan ihana, tykkään tosi paljon! Sitä kaikkea muuta oli sitten niin runsaasti, että tuosta kuvasta unohtui vielä kuoren pohjalle muutamia pieniä koristeita. Söpöläisiä pörröisten eläinten kuvia, kohokuvioituja papereita, pirteän vihreä korttisetti, kuitupapereita ja läpinäkyviä sydän- ja siipitarroja, sekä kivoja farkkukirjaintarroja, joita minulla oli ennestäänkin vielä jokunen jäljellä, joten hyvä, että niitä on nyt lisääkin :-) En taas ollenkaan tiedä, miten tästä voisi kiittää tarpeeksi!

2 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Ai kun söpöt sivut olet tehnyt rakkaus-decooni ♥

Anonyymi kirjoitti...

KRIÄÄÄÄÄH miten mä missasin noi pöllöt aiemmin?! <3

Kiitos muuten aivan upeasta arvontapalkinnosta, laitan siitä tässä kohta merkintää jompaan kumpaan blogiseen! :)

Ja niin juu, määkin olen siili :D