20.5.2009

Tekemisen puutetta -> kirjoittamisen puutetta

Onko nyt näin, että kuu on yli puolessa ja postauksia on vasta kolme ennen tätä? Ei ilmeisesti ole ollut oikein mitään asiaa. Viimeaikojen vähät ostokset ja itsetehdyt jutut ovat olleet Salaista Blogiystävää tai jotain muuta lahjajuttua varten, niin niistä ei ole oikein voinut kertoilla vielä. Äitillä oli viime viikonloppuna syntymäpäivä, sille virkkasin parin viime viikon aikana pinkin- ja harmaankirjavasta pätkärääkätystä Novitan Nalle Colorista hartiahuivin, mutta aika meni sen verran tiukille, etten ehtinyt kuvata sitä ennen lauantaita missään siistissä paikassa. Ehkä kuvaan jälkikäteen.

Mitään askarteluja ei ole viimeaikoina ollut, kaikki decoilijat ovat vissiin tänä vuonna jo erityisen hyvissä ajoin vaihtaneet paperisakset puutarhasaksiin tai sitten se laji on kuolemassa. Tuntuu, että samat vanhat aiheet vain kiertää, mitään uutta tulee tosi vähän. Pakkoko tässä nyt olisi ruveta kortteja askartelemaan, että saisi jotain tehtyä? Mitä minä niillä korteilla sitten teen? Korteissa aiheet ovat kuitenkin niin rajoitettuja, erilaisia onnitteluja ja tervehdyksiä lähinnä, joten en usko, että mielenkiinto kovin kauan säilyisi, jos saisin sellaista käyntiinkään. ATC:iden tekemisestä periaatteessa pitäisin, mutta en pidä niissä siitä vaihtojutskasta. Se niissä kuitenkin pohjimmiltaan se idea on, Artist Trading Cards.

Tiistaina nämä pistää nokan kohti etelää ja lähtee taas Helsingin kautta laivalla Tukholmaan ja takaisin. Sitten katsellaan vielä Helsingissä muutama juttu ja vieraillaan Vantaalla. Koko viikoksi ohjelmaa :-)

3 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Täällä on ilme vaihtunut vaaleanpunaiseen :).

Siskon kanssa askarreltiin juuri pari päivää Bind-it-all-juttuja eli kierrevihkoja ja -kirjoja. Huh, olipa urakka, mutta hienoja tuli! En minä tiedä mihin minä niitä tungen, mutta kiva niitä on tehdä. Ainahan se mulla vähän niin menee, että tehdään ensin ja mietitään sitten 1)mikä se on ja 2)mihin sitä tarvitaan :D.

Inspiroivaa loppuviikkoa!

Saoka kirjoitti...

No niinpä! Mutta kun on jo muutenkin nurkat täynnä kaikkea, mistä ei ole ihan loppuun asti mietitty, että mihin sitä tarvitaan. Pitäisi tehdä sellainen askeesisiivous, eli suunnilleen kaikki muu paitsi elintärkeä aines pois. Sitten mahtuisi taas erilaisia hengen- ja kädentuotoksia. Jonkinlaista korttiaskartelua tässä suunnittelin, jotain täytyy nyt kuitenkin saada tehdä.

Johanna kirjoitti...

Huih ootkos sie kunnossa?
http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2009/05/nainen_ammuttiin_kuopion_torilla_kaksi_miesta_haavoittui_752772.html