29.5.2009

Variksia?

Enpä jaksanut odottaa noin tuntia enää, vaan kävin siellä postissa hakemassa paksun kirjeeni :-) Postilapussa mainittiin lähetyspaikaksi Oulu, kuten viimeksikin, joten oli se se. Mutta kuka se sitten siellä Oulussa onkaan, sitä en tiedä! Nimittäin paljastusta ei vielä löytynyt. Salaparini vain kyseli saatteena olleessa kortissa, että onko Kuopiossa näkynyt variksia. Olen ymmälläni :-)
Mutta kiitokset parilleni paksusta pokkarista ja rannerenkaista! Tykkään niistä! Jospa vielä paljastuisi, että kuka olet ja mitä tekemistä variksilla on tämän kaiken kanssa :-)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä perästä vielä kuuluu... Mukava kuulla, että lahja oli mieluinen. Toivottavasti et ole lukenut kirjaa. Ja toivottavasti oli hyvä matka!

Saoka kirjoitti...

Ollanpa sitä salaperäisiä :-) En ole lukenut tuota kirjaa, mutta nimi kuulostaa etäisesti tutulta. Rupean lukemaan tuon kunhan saan edellisen teoksen loppuun. Ja reissu meni kyllä hyvin!

Nuori Nainen kirjoitti...

Hei Saoka!

Tarkoitus oli, että perässä olisi seurannut kortti, jossa henkilöllisyys olisi paljastunut. Hataran pääni vuoksi kortti kulkee edelleen käsilaukussani, joten lienee kohtuullista kertoa täällä henkilöllisyys.

Salainen blogiystäväsi olen siis minä. Nuori Nainen. Ja varikset olivat vihje blogiini, jossa olen kertonut pihapuussa munia hautovasta variksesta.

Oikein mukavaa kesää sinne!

T:Nuori Nainen

Saoka kirjoitti...

Heeh, hyvä vihje nuo varikset. Päättelin, että pitänee ruveta penkomaan osallistujien blogeja ja katsoa, viittaako jossakin jokin nimi, nimimerkki tai kirjoitus jotenkin niihin lintuihin. Osui oikeaan siis :-) Kiitokset vielä kaikista lahjuksista, olen pitänyt niistä. Kirjaakin aloitin eilen lukemaan, vaikuttaa mukavalle.

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitos kortista! Se piristi mukavasti päivää :).