12.5.2009

Tyttöshoppailua hyvin yllättävässä paikassa

Kuka olisi arvannut?

Eilen saimme vieraaksemme yhden niistä ystävistäni perheineen. Kesälomareissulaiset etenivät kierroksellaan Kuopion kautta ja kävimme kiertelemässä paikkoja sen mitä nuoriso-osasto nelivuotiaan ja muutaman kuukauden ikäisen edustajan ominaisuudessaan salli ja malttoi. Isäntäin toivomuksesta vierailimme ensiksi tuossa nurkilla armeijan ylijäämävarastomyymälässä ihailemassa jos mitäkin miehekästä. Kun on tarpeeksi ovela, niin sellaisessakin paikassa voi shoppailla! Löysin huivin, pohjallisia ja kengät. Popot lienevät ihan käyttämättömät eikä huivissakaan näy kulumisen jälkiä. Eikä luojan kiitos pohjallisissakaan!



Vihreillä kotimaisilla jalkineilla oli hintaa vitosen verran, huivi (joka suorastaan huutaa virittelemään itseensä helmi- ja hapsukoristeluita tms) maksoi euron ja pohjalliset taisin saada kaupanpäällisiksi, vaikka hinta oli kymmenen senttiä parilta.



Se huono puoli siinä myymälässä oli, että maksuksi kelpasi vain käteinen raha. Olen täten ystävälleni kuusi euroa auki, pitää utsia tilinumero. Minulla ei muuta irtorahaa ollut kuin pari viisikymmensenttistä, jollaisia tarvitsen pantiksi uimahallin kaapin lukkoon.

Tämän jälkeen pienempää miesväkeä miellytettiin käymällä lelukaupassa auto-ostoksilla ja lopuksi mentiin syömään kiinalaista ruokaa. Ravintolassa tosin soi rumat laulut, kuten nelivuotias pikkuherra analysoi. Toiset söivät vähemmän (malttamattomana menossa HopLopiin pomppimaan) ja toiset aika paljon enemmän. Illalla olisi tehnyt mieli ottaa maha pois ja laittaa syrjään, että saa levätä rauhassa. Mutta oli se sen väärti!

Ei kommentteja: