23.5.2009

Yhtenä kappaleena

Me ollaan ihan kunnossa. Ei oltu lähelläkään toria niihin aikoihin, vaan ihan turvallisesti jo monta tuntia Kajaanissa. Kaikenlaista hullua sitä pitää tapahtua...

Eilissäiltana vielä kymmenen aikoihin yksi kaveri ilmaisi huolensa kunnostani:

"Iltaa. Anteeksi jos häiritsen näin myöhään, mutta pakko kysyä, oottehan OK?!"


Myös Johanna kyseli vointiani. Kiitos, kaikki hyvin tosiaan. Vaikka tuolla torin laidoilla paljon pyörinkin kaupungilla ollessani vähintäänkin linja-autoa odottamassa, niin nyt en sinne onneksi sattunut.

Kiitos, kun välitätte! <3

8 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Voi karmaistus, olenpas huono ihminen, kun minulle ei tullut kyllä mieleenikään olla huolissani sinusta... ja sitten vielä tunnustan sen täällä! Konna! :D

Mutta hyvä kun olet(te) kunnossa. <3

Saoka kirjoitti...

Hehku, minulle ei tullut mieleenikään, että kukaan olisi huolissaan minusta! Silläpä olen niin liikuttunut ja äimistynyt näistä paristakin yhteydenotosta. Että konnaile ihan rauhassa :-)

Johanna kirjoitti...

Mulle tuli kyllä ihan ekana mieleen että "Saoka!!!"
Mutta koetin hillitä itseäni etten alkanut terrorisoimaan hätäkeskusta hakemaan sinua :D :D

Mutta näitkös niitä pikkupandoja? :)

Saoka kirjoitti...

Voi sinua Johanna :-D

Reissuun ollaan vasta lähdössä, tiistaiaamuna lähdetään ajamaan Helsinkiin ja Silja Serenadelle, jolla siirrytään keskiviikkoaamuksi Tukholmaan, hiimaillaan siellä päivä ja sitten taas illalla samaisella paatilla takaisin ja torstaina päivällä Helsingissä kurkataan Kiasmaan ja käydään Korkeasaaressa moikkaamassa niitä pandoja. Niistä tuli viime kerralla ihan suosikkejani. Jostain blogista näin viime kuussa, että leijonilla olisi pentuja! Niitä pitäisi nähdä myös.

tuulis kirjoitti...

ja minun aivoissa kuului rutinaa ennenkuin tajusin että miksi ihmiset on olleet huolissaan.
... joo, ei tuu aina seurattua uutisia ja nettilehtiäkään luettua.
kainuun sanomat taisin lukea eilen ekaa kertaa toukokuulle... eiku oli se toinen kerta, eka oli torstaina kun piti tarkistaa tivolin aukioloaika ja mitä etuja saikaan kainarin tilaajakortilla.

Nonni, tuli tunnustettua tuokin. 'uups'

Niistä korteista, Kuopio ei kuulemma nyt ole listalla. Minä pyysin tosiaan Paulalta lähimmän osoitteen ja sain Oulun, silleen mukavaa että eipä tiiä vaikka jokin minun korteista ilahduttaa kainuulaista vauvaa vanhempineen.

Vielä viikko koulua ja sitten lapset kirmaa kesälomalle, onkin mukavaa kun ei travi olla kellon kans kotona odottamassa koululaisia.
Kunhan olet Kajaanissa päin ja sinulla on aikaa lähteä meidän kans kaupungille, niin ilmoittele niin katellaan sopiiko aikataulut yhteen.

Mukavaa Helsingin ja Tukholman reissua teille!

Johanna kirjoitti...

Oo, jotenkin mie tajusin että olitte siellä jo... fluffeista taisin lueskella... siinä taas näkee meikäläisen enklannin taidon :D
Eikä, pentuja? Voi vitsit.. Millä mää saan tuon yhen kustantamaan meitit sinne? :D
(tosin mä katsoisin niitä pentuja n. puoltuntia ja loppuPÄIVÄN tiikereitä..... :D)

Hehkuvainen kirjoitti...

Konna ilmoittaa: sinulle on sähköpostia! :)

Silja kirjoitti...

Kiitos ihanista paketeista mitä olet minulle keksinyt!

Pompulat tulivat todella tarpeeseen koska ne tuntuu aina olevan hukassa ;)

Käsialasi on aivan ihana(: