4.6.2009

Kissanpiika

Siskon tallilla on jo ensimmäiset asukkaat. Jonkunhan niitä ruohonsyöjiä pitää kaitsea, ja etenkin niitä, jotka söisivät kernaasti niiden eväitä, eli hiiriä. Tehtävään sopii perinteisesti mikäpä muukaan kuin kissa. Yksi tallikissa siellä jo on, hyvä pönkylänmallinen ystäväni Melina eli Melli Elläen, mutta kollegoja tarvitaan. Paikalliselta kissanystäväinyhdistykseltä on kyselty, mutta ei löydy kuin sisäkissoja. Katsottiin nyt sitten eilen illalla taas uusimman Koti-Kajaanin ilmoitukset ja todettiin siellä olevan kaksi ilmoitusta yhteensä kuudesta kissanpennusta.

Koska sisko on vielä saamattomampi puhelimen kanssa kuin minä, tehtiin diili: minä soitan, mutta sisko on minulle velkaa hatullisen suklaata ja minä saan äänivaltaa kissan nimeämisessä :-)

Kissanpennut ovat näköjään kysyttyä tavaraa! Ekan ilmoituksen molemmat kissat olivat jo menneet, mutta toisen ilmoituksen neljästä pennusta oli vielä yksi jäljellä. Uros, kuten toivottiin. Melli tulee paremmin toimeen poikien kanssa. Pentu on luovutusikäinen viikolla 25, eli puolentoista viikon päästä sisko saa sen noutaa.

2 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Jokos nimi on herralle päätettynnä?

Saoka kirjoitti...

Pitää nähdä naama ja olemus ensiksi :-) Vaikka voisihan tuota alkaa jo mahdollisia hauskan kuuloisia nimiä listaamaan. Muuta ei tiedetä, kuin että ilmeisesti mustavalkea otus on se.