28.6.2009

M niin kuin musta

Uimakausi on aloitettu ja eilen olen syönyt ensin toisella torilla letun ja toisella tötteröjäätelön ja istunut loppupäivän pihalla keinussa lukemassa akkahömppää (katsokaas kun kaikkea on kokeiltava). Nyt tuntuu kesältä!

Toriseurana minulla oli ystäväni Mai perheineen, vein Maille tällaisia:
Korviksista parempi kuva vielä:Piti menemämme eilen illalla Kuopioon vaanimaan postia ihan Postista asti, mutta mennäänkin kai vasta tänään. Ah tämä poukkoileminen ja aikataulujen venyvyys.

6 kommenttia:

windi kirjoitti...

Ihania nuo korut! Teetkö itse?
Mullakin oli vielä viime kesänä valtava kasa erilaisia ja -kokoisia helmiä, lukkoja ja muuta, ja muutaman korun sainkin aikaan. Sitten ikävän sattumuksen seurauksena menetin ne kaikki :( Just eilen mietin että olis ihanaa päästä taas kartuttamaan sitä kokoelmaa alusta saakka uudelleen, kun koruntekoikävä iskee.

Miia kirjoitti...

Mulla olisi sulle tunnustusta blogissani!

Saoka kirjoitti...

Windi, kyllä nuo ovat itse tekemiäni. En vaan jostain syystä tullut maininneeksi, kun jotenkin oletin, että sen tajuaa :-) Ja niin, lähetän sinulle pikapuoliin sen yhden jutskan.

Miia, kiitoksia! Pitääpä laittaa plakaattia jakoon edelleen.

Hehkuvainen kirjoitti...

Hienoja koruja! Minäkin pikkuisen koruaskartelin tänään, mutta se on vähän salaista vielä. Ja uimaan en kyllä mene, en ainaskaan järveen. Ei saakeli (anteeksi ruma sana) tämä tauti ei jätä minua rauhaan! :( Mutta kiva että sulla on ollut kivaa :).

Mai kirjoitti...

Tämä kiittää ja kumartaa aivan ihastuttavista koruista ja totta kai seurastakin. :) Jospa taas näkis tälleen suht ihhimillisen ajan päästä, eikä jäis näkeminen minnekään hamaan tulevaisuuteen.

NooranElämää kirjoitti...

Jotkut tommoset mustat korvikset voisin kyllä ostaakin jos laitat niitä blogissa myyntiin :) Kivoille bloggareille kuuluu sitten antaa alennusta :D

T: kiva bloggari