30.11.2009

Puna*ulkku

Kyllä maalla on mukavaa ja haisee erilaiselta.

Viikonloppuna Kajaanissa pääsi jo unohtumaan tämä haju. Rappukäytävää maalataan ja tämän aamupäivän aikana maalinkäry on luikerrellut limakalvoilleni siihen malliin, että olen jo suunnitellut pakoa kotoa. Tämän kirjoitettuani livahdankin kyllä uimahallille ja vuoden viimeiselle espanjantunnille Kelan kautta (koulutustukilomaketta täyttämään).

Oli vinkeä tunne mennä rappuun ensimmäisen kerran, kun remontti alkoi. Lattiat, portaat ja kaiteet oli päällystetty suojilla.

Huomaa ylläolevissa kuvissa neutraalin valkeat seinät...

En ole mikään suurten valkeiden pintojen ystävä, mutta nyt olen huomannut, että huonompiakin vaihtoehtoja on. Ällistyin aika kunnolla, kun huomasin, että seiniin tuli uuden maalipinnan myötä värejä. Kuka tonttu nämä on valinnut?Tekisi mieli käydä laittamassa ilmoitustaululle lappu, että ihan kiva näin joulua kohti, mutta maalataanko seinät loppiaisen jälkeen uudestaan jollakin muulla kuin joulutontun ja punatulkun väriskaalalla?

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

No voihan harmi :/. Minusta nuo värit ovat oikein kauniit, kelpuuttaisin heti omaan rappuun. Mutta kurja että sinun pitää sitten toljottaa värejä joista et tykkää. Et voi oikein silmät ummessakaan kulkea portaissa, se nyt olisi ehkä vähän vaarallista. Tai ainakin hidasta.

Saoka kirjoitti...

No hehe, kyllähän noihin tottuu ja aina parempi kuin joku iänikuinen siniharmaa (esim. Windowsin siniharmaa tai Facebookin siniharmaa), mutta ensimmäinen reaktio oli kyllä kuin The Joulukalenterin Näsällä: "Tonttuja!"

Mistä tulikin mieleen, että tänään voisi hakea jouluroinat häkkivarastosta ja alkaa levitellä niitä ympäriinsä :-)