8.12.2009

2. adventti

Huh, kiirettä pitää kurssin kanssa, nukkuminen on ihan sekaisin. Sunnuntaina kuitenkin avasin toisen adventtin vaihtopaketin, Karakali lähetti minulle pikkuhilppeitä, reunanauhatarroja ja mitä mainioimpia itse marmorivärjättyjä papereita! Joskus aiemmin joissain vaihdoissa sain jotain vesivärein ja jollain maalilla värjättyjä papereita, joista pidin tosi paljon, ja nämä ovat nyt sitten uusia aarteitani! Aivan ihania, kiitos! Kuvaa tulee joskus myöhemmin, kunhan pystyn ja kykenen.

Maille lähetin leimasinvärejä, eläinaiheisia tarroja sekä nappeja ja nyörinkiristimiä.

Karakalin saalis

Orvokin omaisuutta


Edit 16.12.2009 // Maille meni myös pari fleecestä ommeltua kissakaulaliinaa ohessa, ikäänkuin tilaustyönä tehty. Harmi, ettei ollut oikeassa kamerassa akussa virtaa silloin, kun minun piti nämä kuvata. Nyt sain lopulta kännyn muistista kaiveltua koneelle ja nettiin asti.


Edit 23.12.2009 // Tässä nämä Karakalin lähettämät upeat värjätyt paperit! Ja kun tarkemmilla silmillä ja vähemmän unisin käsin rupesin penkomaan, niin olihan siinä lähetyksessä paljon muitakin tosi hienoja tarroja kuin ne reunanauhat. Aivan upeaa, kerrassaan :-)


1 kommentti:

Henskis kirjoitti...

Ihanat kissakaulaliinat! :)