22.12.2009

3. ja 4. adventti

Joulun seutu on yhtä hötäköimistä, joten adventtivaihdon kolmas ja neljäs paketti pääsevät esittelyyn vasta nyt. Neljännestä oli sitäpaitsi tullut perjantaina postistanoutolappu, joten sain sen käsiini vasta eilen maanantaina. Kolmas paketti oli pienimuotoinen ja vihjasi tulevasta isommasta lähetyksestä mm. kahvin ja nauhojen säestyksellä. Neljäs olikin sitten isompi niin kooltaan kuin sisällöltäänkin, pääroolissaan käsin sidottu kirja, joka soveltuu esimerkiksi valokuva-albumiksi, leikekirjaksi tai muistokirjaksi. Upeaa! Tämä varataan kyllä johonkin erityiskäyttöön :-)Kuvassa olevien paperilehtiön (erittäin herkullisia arkkeja, voisin esimerkiksi skannata tuosta muutamia ihan tuollaisenaan käytettäväksi blogin taustakuviksi!) ja huopatarrojen (voisikohan noita liimailla ja lisäkiinnitellä ihan päähineisiinkin vaikka, hmmm...) lisäksi neljäs erä tarjosi tuoksuvia tuikkukynttilöitä ja kunnon rullan kaksipuolista teippiä (askarteluelämäni on pelastettu!).

Neulamäen korkuinen kiitos Karakalille! (on muuten Kuopion korkein mäki tämä)

Maille lähetin muun muassa tällaisen huovutetun kännykkäpussin. Muita kamppeita Main blogissa esillä.Orvokin saamia juttuja taas on täällä.

1 kommentti:

Karakali kirjoitti...

Kiitos sinulle vaihdon järjestämisestä! Tulen taatusti ensi vuonnakin mukaan!
Biltema on kiva kauppa, sieltä löytyy teippiä ja ihan käypiä värityskyniä, tosin ovat mokomat nostaneet tuon teipin hintaa melkeen 20 senttiä. Viimeksikin haalin sitä neljä rullaa o_O.