17.12.2009

Viina ja terva ja hauta...?

Paras mahollinen sesonki tietysti, mutta huomenna pitänee vissiin lopulta soittaa lääkärille. Selkäni on ollut enemmän ja vähemmän kipeä jo monta viikkoa ja nyt se alkaa olla siinämäärin enemmän kipeä, että minun piti lähteä kesken päivän koulusta, kun en pysty istumaan, seisomaan enkä kävelemään. Tähän asti olen päässyt tuhahtelulla, mutta nyt alkaa jo itkettää. Ei auta liikunta, venyttely eikä lepo, ei kylmä eikä kuuma, eikä ibuprofeeni. Tai siis ainakaan enempää kuin hetken. Kipu on jossain alaselässä ja lonkkien tietämillä ja säteilee toisinaan polveen asti. Mikä lienee...

4 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Ou nou :(. Onpa kurja tilanne. Toivottavasti helpotus tulee pian.

Henskis kirjoitti...

Voi ei! Toivottavasti lekuri löytää kivun syyn. Voisikohan kylmägeeli auttaa? Itse laittelen sitä joskus niskaani ja hartioihini, kun tulevat välillä niin pirun kipeäksi. (Ei pitäisi olla niin paljon koneella....)

Saoka kirjoitti...

Kylmägeeliä kokeilin eilen, kun se on aiemmin auttanut, mutta ei auttanut kuin ehkä pariksi tunniksi nyt. Samoin sauna auttaa vain saunomisen ajaksi ja tovin sen jälkeen. Lääkäriin en vielä päätynyt, mutta erilaisia särkylääkkeitä äitin kaapista on kokeilussa ja nyt olen pystynyt jopa notkumaan muutaman tunnin koneella (tärkein tavoite saavutettu, hö!). Automatka Kuopiosta Kajaaniin oli kyllä tuskaa, menin vaakatasossa penkillä maaten kuin hyle (sic).

Johanna kirjoitti...

Mulla on kanssa nyt ollut taas muutama päivä selkä krampissa, samaa kuin noidannuolessa, jotain jäänteitä. Ilkeästi osaa säteillä välillä toiseen ja välillä molempiin jalkoihinkin.
Mitäs me raihnaset?