16.12.2009

Oppivinaan jotain viisasta

Kovin intensiivisesti menee tuo hereilläoloaika tuolla kurssilla. Mukavaa on ollut tähän mennessä ja jotain olen oppinutkin itsestäni ja alan etsinnän ja työnhaun ihmeellisestä maailmasta. Kurssikaverit ovat mukavia, enemmän ja vähemmän minua vanhempia naisia sekä yksi mies. Ovat kuulemma yleensäkin naisvaltaisia kursseja nämä, miehet ruukaavat pohtia kotona itsekseen. Ohjaajat ovat kehuneet ryhmäämme sosiaaliseksi ja miellyttäväksi opettaa, kun keskustelemme ja otamme kantaa yms. emmekä vain jurnota ja katsele alta kulmain. Opetuksen tahti ei ole mikään tappava ja etenkin tietokoneluokissa ollessa ehtii kyllä hienosti eksyä vaikka minne pitkin nettiä ja silti pysyä aiheessa kärryillä. Ehkä vaativampaa niille, jotka muistavat, että heillä on Gmail-sähköposti, mutta eivät muista sitä, miten sitä pääsee lukemaan...

Joululomaa ei ole! o_O Aatonaatto saadaan puolipäiväiseksi etätehtävän avulla, pyhät ovat tietysti vapaat, mutta välipäivät mukaanlukien uudenvuodenaatto ovat koulupäiviä - tosin kuvittelisin siihenkin löytyvän jonkinlaisen puolipäiväisratkaisun, mutta vielä en muista siitä olleen puhetta. Mutta eipä haittaa lomattomuus minua, sillä tuolla on ihan kivaa käydä. Olen päätynyt Facebookissakin hylkäämään joitain jonninjoutavimpia pelejä, kun ei enää riitä aika ja mielenkiinto pelata. Ihan niin ku ois elämä.



Loput hereilläoloajasta on mennyt jouluvalmisteluihin, joista tietysti kuvamateriaalia vasta myöhemmin. Koetan myös päivitellä aikaisempien juttujen aiottuja kuvia.

Ei kommentteja: