28.5.2008

Hulluus iskee vähitellen...?


Eilen onnistuin kai nojailemaan käsiini ja tietokonepöytään siinä määrin, että illalla oikea kyynärpääni oli niin kipeä, ettei tehnyt mieli liikuttaa koko kättä. Väsytti ja ei väsyttänyt. Pitäisi keksiä jotain viisasta tekemistä. Vetelehtiminenkään ei jaksa kamalasti kiinnostaa enää, siitä on ikään kuin terä pois, kun sitä ei tee vältelläkseen jotain. Ihan tylsää, kun saa ihan luvan kanssa vetelehtiä :-) No, ensi maanantaina on se työkkärin info, pistäisivät jollekin hölmölle kurssille vaikka, niin saisi jotain rutiinia. Nyt alan olla jo niin pimeä, että vapaaehtoisesti siivoan ja tiskaan, kun ei muutakaan tekemistä ole.

Tuo samperin karvakissa Mimma vielä villitsi koko yön, aina tunnin-parin välein piti käydä potkimassa sitä, kunnes iski vessaputkatuomio, kun ei muukaan auta. Nyt se sitten yrittää nukkua päivällä, että jaksaisi taas yöllä valvottaa. Tuholainen!

Tuossa kuvassa tuo matto ei sitten ole sillä tavalla, kuin minä sen suunnittelin. Ovat karvaotukset ihan itse asentaneet sen tuonne tuohon asentoon.

Ei kommentteja: