14.5.2008

Melkein valmis ja kohtaaminen koiran kanssa

Seuraava Pietarsaaren-visiitti ja ilmeisesti se viimeinen on luvassa sitten kesäkuussa, kun käyn valmistumispäivänä hakemassa tutkintotodistuksen ja kansitetun version opinnäytetyöstä. Sain eilisellä käynnillä opintotoimistosta kouraani myös opintosuoritusotteen, jos näkee, että olen nyt tehnyt kaiken voitavani. Tutkinto on 210 opintopistettä ja minulla on suoritettuna 215, eli muutama valinnaisaine ylimääräistä. Neljä vuotta meni, tavoite oli 3,5 mutta keskiarvo oli yksikössämme kuulemma 4,5 vuotta, joten hyvin tämä sujui siihen nähden. Tiedän ainakin kolme kaveria, joilla on vasta alkuvaiheet opinnäytetyöstä menossa ja jokunen kurssikin parhaimmillaan roikkumassa, joten en ole ihan viimeisenä.

Viikonlopun olin Kajaanissa (missä siis myös nyt tätä kirjoittaessa) porukoitten luona ja maanantaina kävin yhden serkun luona katsomassa niiden uutta taloa (vanha talo, mutta he ovat uudet asukkaat) ja uutta koiraa! Nyt on vakavista asioista kysymys, kun se koiranpoikanen vetosi jopa minuun! Länsisiperianlaika, meillä oli sellainen joskus ja se oli paras koira. Isä tietysti on tuosta pennusta nyt ihan innoissaan, saa nähdä milloin kotikotiinkin ilmestyy laikanpentu :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taina Onnittelut! Kova on ollut urakka, mutta varmasti kannattava! Hyvää kevään jatkoa!

Lumikki kirjoitti...

Onnea:)

Itselläni on valmistuminen edessä joulukuussa, joten ei sinnekään enää ole kovinkaan pitkä matka.

Nyt ei kuitenkaan tarvitse koulussa käydä kovinkaan montaa kertaa. Onneksi! En vaan jotenkaan viihdy siellä opiskelukavereitten seurassa. En oikein tiedä, että mistä sekin tulee oikeastaan edes johtumaan.