11.5.2008

Jokavuotinen rumba alkaa taas

Ollaan ruvettu tässä vähän suunnittelemaan muuttamista taas. Pakollista asumista nykyisessä asunnossa olisi enää tämän kuun loppuun, sitten voisi katsella muuta. Tuo nimittäin on vähän kaukana kaikesta, pitää aina mennä autolla, mikä on meidän mielestä aika turhaa. Olisi kivempi asua lähempänä kaikkea ja mennä pyörällä tai kävellen. Bensan hintakaan kun ei näytä laskevan...

Pistettiin yhteen pieneen paikallislehteen ilmoitus ja vain kaksi soittoa on tullut. Toisessa niistä kyllä tarjottiin kahta asuntoa. Näyttää kuitenkin siltä, että noista kolmesta ehdotetusta vain yksi on kelvollinen, pari on himppa liian kaukana ja pieniä. Käydään varmaan keskiviikkona katsomassa ainakin sitä yhtä hyvää. Minun kun pitää pistäytyä vielä Pietarsaaressa tiistaina opponoimassa kaverien opinnäytetyötä ja viemässä omaani muutama paperipinkka sidottavaksi ihan koviin kansiin.

Tää taitaa mennä nettiin kurkkimaan asuntoilmoituksia, jos vaikka jotain uutta löytyisi. Mikähän siinä on, että niin monessa välittäjän ilmoituksessa kielletään lemmikit? Veikkaanpa, että se välittäjä sanoo siinä ilmoitusta laatiessaan, että "pistetäänhän tähän, että 'ei lemmikkejä', eiks vaan?"... Kun vuokralainen kuitenkin joutuu korvaamaan itse aiheuttamansa vahingot, niin miksei ne lemmikit mene siinä samassa?

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Oh, asunnon haku se vasta projekti onkin! Tsemppiä siihen :D. Toivottavasti löytyy pian kaikella tapaa sopiva.

Johanna kirjoitti...

Kyllä ne usein kuitenkin esim. kissoihin taipuu, vaikka ilmoituksessa lukis mitä.
Tsemiä hakuun! :)