26.5.2008

Kevään villityksiä

Poikettiin viikonloppuna taas Kajaanissa ja siellähän on melkein talvi vielä! Puut on hädintuskin hiirenkorvalla ja pimeissä metsän kolkissa on vielä lumikasoja. Huh! Ei ihme, että olin synkkä ja epätoivoinen teini, kun talvi tosiaan kestää siellä yli puoli vuotta ja muille vuodenajoille jää se vajaa puoli vuotta... Täällä Kuopiossa on sentään jo puissa täydet lehdet ja lämmintäkin kaksinumeroisia lukuja.

Pitäis varmaan lähteä viemään tuo yksi pöydänrämä lopultakin sinne roskakatokseen. Minut ja samoin Miehen on vallannut kova tyhjennysmieliala, tekisi mieli kipata kaikki ryönä jonnekin huitun tuuttiin ja elellä helpostisiivottavasti vähän tavaran kanssa. Mutta kun se luopuminen joistain tavaroista on kuitenkin niin vaikeaa ja toisaalta on väsyttävää käydä läpi jotain tavarakasoja ja valikoida sieltä, mitä säilytetään, mikä lähtee kiertoon ja mikä lähtee roskiin. Ja kun jotain tavaroita tekisi mieli myydäkin ja saada edes joku ropo itselle, eikä vain viedä ilmaiseksi kierrätyskeskukseen. No, joitain vaatteita vien varmaan ainakin, pitää katsoa mitä teen tuolle CD-pinolle ja muutamalle muulle jutulle. Huutonettiä on kokeiltu, mutta ei tule huutoja. Eikä siellä edes ole mitään järkeviä kategorioita kaikelle, kuten esim. nukkekotitavaralle. Kun ei ne leluja ole!

Mutta nyt tämä menee ronkkimaan vaatekaappiaan ja tekemään selkoa tekstiilimuotoisesta omaisuudestaan. Siellä on kuitenkin aina jotain, mitä en tarvitsekaan.

Ei kommentteja: