13.10.2008

ÄitelyyskohtausOsallistuin Sinin vauvan omaan decoon ja pääsin käyttämään nyt niitä kertyneitä aika imeliä ja suloisia materiaaleja. Voin sanoa, että ei nyt ole kyllä ihan minua tämä! Saan melkein sokerihumalaisen kiherryskohtauksen ja lällyvapinoita tuota kuvaa katsoessanikin, niin voitte kuvitella, millaista sitä oli tehdä. Aloittajan toiveena oli myös riimejä tai loruja, mutta sellaisia en kyllä pystynyt pusertamaan itsestäni ulos. Ainoa mieleen tullut vauvaloru oli joku aa-aa-heikki, mutta se ei nyt sopinut mitenkään tuohon yhteyteen. Senkin muistan ilmeisesti vain siksi, että siinä mainitaan langoilla leikkivä kissa, jonka kyllä ilmiönä hyvin läheisesti tunnen. Mutta onpahan nyt rajoja testattu, pitää ottaa oppimiskokemuksena! Onneksi tuon jälkeen sain tehdä pari Halloween-decosivua, joissa oli minulle omemmat (vai omammat vai miten tuo taipuu?!) värit ja muut ominaisuudet. Mutta niistä lisää sitten vasta Halloweenina tai niillämain.

5 kommenttia:

Marylean kirjoitti...

Minusta tämä sinun sivusi oli todella kaunis ja hempeä värimaailmaltaan. Sainkin kunnian askarrella omani siihen sen viereen. :)

Hehkuvainen kirjoitti...

Meinaapa olla lälly :D. Mutta on se silti hieno :).

sini kirjoitti...

Sitä saa mitä tilaa...MULLE tuli melkeis paha mieli sun puolestas..no eipä enempää. o(

Saoka kirjoitti...

Sini, miksi ihmeessä? Ei kai tässä tarvitse kenelläkään olla paha mieli. Halusin tehdä decoosi sivun ja sen tein ja mielestäni hyvä niin. Kaikki kun vaan eivät pidä nalleista, pastelliväreistä ja söpöilyistä tai muusta sellaisesta, mutta minä kuitenkin tiedän, että jotkut pitävät, joten hyödynsin nyt sitten sellaisia decoosi. Huomasin vain siinä tehdessäni, että tämä on hyvin erilainen kuin ne aiheet, mistä yleensä tai mieluummin decosivuja teen. Pitää kuitenkin ottaa kaikki oppimiskokemuksina!

sini kirjoitti...

Vastasin sinulle kommentti boksissani. Kaikki OK.