11.10.2008

Kalenteri 2009 -deco

Olen saanut haltuuni opiskelijakalenterin, joka kaipaisi vähän tuunausta ja koristelua. Ehkä decoilla voi näinkin!Kalenterissa on luonnollisesti kannet, joissa on sekä ulko- että sisäpinta. Kalenterisivuja on (jäljellä) ensi vuoden alusta jonnekin lokakuulle, viikko per aukeama. Osalla kalenterisivuista on nurkassa pieni mainos, jonka voisi kernaasti peittää. Kalenterisivut pitäisi koristella niin, että kalenteria pystyy edelleen käyttämään ja tekemään pieniä päiväkohtaisia muistiinpanoja. Lisäksi on muutama mainossivu, jotka saa peittää ihan kokonaan. Kalenterin loppuun jää tietoaukeama Kuopiosta, kaupunginosien kartat sekä muistiosivuja, joiden toivoisin jäävän sellaisikseen. Teen viimeisestä muistiinpanosivusta kuitenkin kynäntestaussivun, johon voi kokeilla meneekö kynän väri sivun läpi tai tarttuuko väri sivuun.

Koristelujen aiheeksi käy ihan mikä vaan, kunhan noudatetaan edes jotenkin tuolla sivupalkissa olevia tykkäys- ja ei-tykkäysmainintojani.

Decoa on käsiteltävä tosi varovaisesti, etteivät sivut irtoa.

Mukaan otan monta decoilijaa, sillä sivujakin on paljon. Kukin voi koristella niin monta aukeamaa kuin huvittaa ja kahdessa viikossa ehtii. Saman tekijän ei tarvitse tehdä peräkkäisiä aukeamia, vaan saa pomppia ja tehdä mihin kohti haluaa.

Jos arvelet, että minulla ei ole osoitettasi, niin lähetä se sähköpostiini: minisaoka@gmail.com

MUKANA:
01. Kat
02. Salida
03.
04.
...

Tässä muutama itse koristelemani aukeama:

Edit 20.2.2009 // ... ja loput kuvat täällä!

Kalenterideco 2009

3 kommenttia:

Kat kirjoitti...

Hauskaa! Haluan mukaan =)

Salida kirjoitti...

Minä myös mukaan, ehdottomasti! Laitan osoitteeni sinulle sähköpostilla. :)

Kat kirjoitti...

Tää saapui mulle tänään! Mulla on salidan osoite joten sopii varmaan että laitan sitten hänelle menemään kun olen osuuteni tehnyt? Harmi kun tähän ei ole enempää tullut ilmoittautumisia.