17.10.2008

Silvi

Viikko sitten otettuja kuvia pikkukissa Silvistä kissatelineessä :-)


Kissatelineet eivät ole ehkä kauneimpia huonekalujamme, mutta eivät ne rumiakaan ole - ne ovat DESIGNIA! :-D

Niin nopea otus tuo Silvi, ettei siitä kerkeä minun kännykän kameralla ottamaan kuvia muulloin kuin sen nukkuessa... Miehellä on parempi kamera ja parempia kuvia, jospa saisin niitä pian itsellenikin ja tänne.

Kissasta tuli siis Silvi, eli Siivi eli Siivilä eli Sylyvi-kissa ja ties mikä kaikki muu. Mustat kissat ovat jo ottaneet rantulapsen kaverikseen ja eilen illalla esiteltiin häntä myös vanhempieni kissoille täällä Kajaanissa. Kukaan ei suhissut eikä murissut, ainoastaan karvoja vähän pörhisteltiin epähuomiossa ja hyvin pohtivan näköisena katseltiin, että mikähän se tuokin lienee.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin aina M&M:ssä vieraillessani menen kuin magneetin johdattelemana hypistelemään ja hipelöimään kaupan kissojen kiipeilyteline-tarjontaa. Usein tulee ajateltua, että "jos minä olisin kissan kokoinen, niin olisipas tuo ja tuo jännä paikka" jne. Mutta totta, eihän ne kovin kauniita ole, tai vaikka olisivatkin, niin lähes täysin sopimattomia kodin muun sisustuksen kanssa. Myös osaltaan kookkaita, joka onkin meidän huushollissa määrännyt aika pitkälle sen, että meiltä ei tuollaista löydy vieläkään.

Ja ymmärtäiskö kissamme sen päälle mitään? Se onkin jo toinen juttu. :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Hahaa! :D Tuo viimeinen kuva! Ihana <3! Repesin täysin. Söpö kiilusilmä!

Saoka kirjoitti...

Marylean, me ollaan ratkaistu kissatelineiden sisustuksellinen ongelma niin, että telineet ovat eteisessä. Siellä ne eivät häiritse muuta "sisustusta", ihan niin kuin meillä nyt edes sisustettaisiin. Ja eteinen on ainoa huone, jossa on maalatut eikä tapetoidut seinät, niin eivät ainakaan saa tuolla rimpuillessaan revittyä tapetteja.

Nuo telineet ovat molemmat kotona rakennettuja eivätkä ostokamaa. Pääarkkitehti on pikkusiskoni, tuossa korkeassa vihreässä oltiin apuna minä ja isämme ja tuo matalampi on äidin kanssa tehty vanhasta tuolista ja kaikista vihoviimeisistä jämäpalakankaista, mistä ei tullut mitään muutakaan. Kissat viihtyy sen kanssa, etenkin Silvi, ja sehän on pääasia.

Hehkuvainen, kiva että tykkäsit! Hulluja kiilusilmäkuvia on luvassa lisääkin, kunhan Mies saa aikaan siirtää sellaisia koneelleni.

Anonyymi kirjoitti...

Kissojen viihtyvyys kyllä etusijalla. :) Mä en ees ajatellu, että nuo teidän olisivat omatekoisia. Tosi hyvin toteutettu kyllä! Tuo roikkuva lelu kyllä selvästi vaikuttaa kissanne suosikilta. :D

Saoka kirjoitti...

Tuossa roikkuvassa lelussa oli alunperin sellainen muovinen vieteri tuolla sisällä, mutta kissat ovat purkaneet sen sieltä irti. Nyt rotanpää roikkuu sitten pidemmässä narussa ja vieteri toimii lattialeluna. On kyllä ollut tosi suosittu niin alkuperäisessä muodossaan kuin kahtia jaettunakin :-)

Johanna kirjoitti...

Ihuna nimi :)
Hih, minä aina haaveilen (yhäkin) kaikista oikein upeista kiipeilytelineistä... Oi joi ne on hienoja jollain tavalla.

Stello kirjoitti...

Silville poikakaveriksi Salvo? *hihi*