7.10.2008

Minusta tulee isona joko tiikeri tai leopardi

Rantulapsen ekan meilläoloviikon kuvia. Oikeastaan tuo kissa on sekä raidallinen että pilkullinen, sillä sillä on selässä raitojen päällä rusehtavia länttejä. Vielä pitäisi keksiä kirjavalle kissalle nimi. Minä olen laatinut jo pitkän nimilistan, mutta Mies luonnostelee vielä ehdotuksiaan. Koska kissa on Miehen hankkima, niin Miehellä on valta keksiä tai hyväksyä sille nimikin.

Mustat kissat eivät enää näytä tältä, vaan leikkivät jo tuon naruhäntäotuksen kanssa. Sihinä ja murina vähenee ja välimatkat pienenevät päivä päivältä myös Vimmalla.

5 kommenttia:

mairetan kirjoitti...

Roger Federer. Eikö?
Heinrich Hössli?
Meillä on uusi harrastus ja sen nimi on SVEITSI. Siellä on ihan mahtavia paikkoja ja huikea laji Schwingen, joka on kuulemma vielä parempaa kuin Hornussen ja Steinstossen!

Stello kirjoitti...

Vikru? =D Siis Tikru & Viiru combo..

Johanna kirjoitti...

No jos rotat voi olla Fidel ja Castro, niin eikös kisukin voi olla joku valtaa käyttelevä? :D
Vaikka joku islannin Vigdís Finnbogadóttir, joka oli siis presidenttinä.
Suloinen kissi :)

Saoka kirjoitti...

Nääh, en ole pitänyt tapana nimetä mitään kenenkään mukaan. Etenkään urheilijoiden tai poliitikkojen :-) Olen tosi huono missään fanittamisessa tai muussa idolinpalvonnassa edes huumorimielessä. Kunnon vallankäyttönimihän olisi toki Regina, kuningatar, mutta se sisältää kainuu-savo-murreakselille sopimattoman g:n ja tuo tolloimmille mieleen ensisijaisesti varmaan erään naisille suunnatun aikakauslehden, josta ei toki edes ääneen puhuta. Pelkkä Reina (espanjaksi se sama) taas on ihan liian Reino(-tohveli).

Ja nämä perusmallin lemmikkinimet, kuten Viirut, Mustit ja Pollet eivät tule kysymykseen edes muunnelmina.

Eli mietintä jatkuu! Mies on nyt saanut kiireellisimmät kouluhommansa pakettiin, niin nyt sillä pitäisi olla aikaa miettiä nimiäkin.

Saila kirjoitti...

Ihania kissoja kaikki :)