5.10.2009

Askartelukirjani

Olen jotenkuten päässyt taas askarteluun kiinni. En malta odotella niitä harvakseltaan tupsahtelevia decoja, vaan aloitin askarteluhaasteblogien haasteisiin osallistumisen. Sitä, ja muutakin omaa tuhertelua varten ostin kirjan. Monesti on tehnyt mieli kyhäillä jotain, mutta hanke on kaatunut siihen, kun olen alkanut miettiä, että mihin sen aikaansaannokseni sitten pistäisin. Ympäri kämppää vellovat yksittäiset kortit ja muut kytöstykset ahdistavat jo pohdinnan tasollakin, kun on muutenkin tätä kaikkea irtainta, mille on niin vaikea löytää sitä omaa paikkaa. Täten päätin pitää askarteluni yksissä kansissa. Onkopahäntä sitten scrapbook, deco, journal vai mikä, mutta tuonne kukallisten kansien väliin siis näitä väkerrelmiäni väkertelen.Aukeaman toiselle sivulle tulee homma ite, viereiselle päiväys, lähde ja muuta tietoa.

5 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Onpa kiva idea! Minäkin jätän usein osallistumisen haasteeseen väliin kun en oikein tiedä mihin niitä tuotoksia sitten laittais.

Willow kirjoitti...

Haa täällä se siis on! Oikein kivalta näyttää! :)

Saoka kirjoitti...

Sanna, suosittelen! Ihan turha pantata taiteellisia inspiraatioita vain siksi, ettei tiedä mitä varten tekee. Minä en kiinnostu korttien askartelemisesta muuten kuin täsmätilanteita varten (joulu, synttärit tms.), ei vaan kiinnosta tarpeeksi askarrella kortteja muuten vaan nurkkien täytteeksi. Olen decoihminen ja tällä tavalla pääsen toteuttamaan sitä harrastusta, eivätkä hommat leviä tuota 18,6 x 17,8 x 2,5 cm alaa kauemmaksi :-)

W/H, tämäpä se. Kokeilepa sinäkin, WTJ:n kaverina.

Minna kirjoitti...

Korvakorut saapuivat tänään!Kiitos!

NooranElämää kirjoitti...

Korvikset ovat tulleet perille myös tänne! :) Taisin unohtaa ilmoittaa aiemmin.