1.10.2009

VälineitäniKollaasissa koruvälineeni kompaktisti pakattuna. Kaikki mahtuu tuonne pakkiin, jonka ostin viime kesänä. Sitä ennen ryönä oli ainakin neljässä eri lootassa, joita oli hyvin hankala hallita. Nyt menee samaan jopa alasin :-) Korukurssilla opettaja neuvoi hankkimaan jonkin satunnaisen metallinkappaleen alasimeksi, jonka päällä voi siis paukutella metallikiekurat muotoonsa. Isältäni jotain sopivaa könttiä pyysin, mutta seppä kun on, se ei voinut vastustaa kiusausta, vaan teki minulle alasimen muotoisen alasimen. Kokoa vihjaamassa on kuvassa alasimen päällä normaali korviskoukku.

5 kommenttia:

Stello kirjoitti...

IHANA minialasin! =D

Hehkuvainen kirjoitti...

Kerrassaan hurmaava alasin! <3 Tuollainen olisi kyllä tarpeen toisinaan, kun välillä pitäisi hakata kovaa kovaa vastaan...

Tiia kirjoitti...

Olipa hauska törmätä eilen bussissa. :D Enpä olisi uskonut, että joku voisi oikeasti kaupungilla tunnistaa nettijuttujen perusteella.

Oliko uusi uikkari hyvä toiminnassa? :)

martsa kirjoitti...

Vitsit,käy kateeksi tuota sun korupakkia,meikäläisellä kun on levällään joka paikassa noita korutarvikkeita. ;)
Tykkään lukea tosi paljon sun blogia jo ihan siitäkin syystä että itsekkin yritän koruja väsätä.Ja noi sun kisut! :)

Saoka kirjoitti...

Stello ja Hehku, uskon, että joka naisella on aina toisinaan käyttöä alasimelle. Äitini nauroi noita välineitäni tässä muuan kerta ja sanoi, että nyt voi ainakin kunnolla vääntää rautalangasta, jos joku ei muuten tajua.

Tiia, kyllä minäkin kävin siinä parin pysäkinvälin ajan mielessäni pohdintaa, että onkose-eiköse-onkose-eiköse, mutta päätin sitten kuitenkin kysyä. Uimapuku toimi edelleen toisellakin käyttökerrallaan, joten olen hyvin tyytyväinen :-)

Martsa, mukava kuulla, että löydät täältä jotain kiinnostavaa!