17.4.2009

Taivas on sininen ja... valkoinen? Ei kun harmaa

Ota nyt selvä tuosta säästä. Aamusta, varmaan yöstä asti on silleen hiljakseen satanut lunta. Laulettiin kauppareissulla joululauluja autossa, että tulisi edes jotenkin loogisempi olo ja parempi mieli :-) Nyt sitten tuossa tovi sitten veti koko taivaan ihan harmaaksi ja huomattavan pimeäksi ja satoi lunta ja rakeita kuin säkistä kaataen! Ihan epätodellista.(pari päivää sitten samasta kohti otettu kuva täällä.)

Nyt kun olen saanut kuvan valkattua ja kirjoitan tätä tässä, on taivas taas kirkastunut ja saanut ehkä aavistuksen jopa sinertävää sävyä harmaan joukkoon. Kummallista.

Viileäkaapissa odottaa keksitaikina, pitää kohta alkaa kaulita ja muotoilla sitä kekseiksi. Jos onnistuvat, pistän kuvia ja jaan jopa ehkä ohjeenkin, mutta jos menevät pipariksi (tai nimenomaan eivät mene), niin ei puhuta tästä enää mitään.

2 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Laulukin sen kertoo, että kevät ei aina osaa päättää: aurinko paistaa ja vettä sataa... Tänään täällä on taas nähty kaikki: aurinko, vesisade ja räntäsade ja lumisade. No eipähän käy tylsäksi :D.

Nom nom, pipareita! Jos et onnistu ensimmäisellä yrittämällä, hävitä kaikki todisteet siitä että yritit. Nih ;D.

Saoka kirjoitti...

Keksit onnistuivat noin teknisessä mielessä, eli taikinaa pystyi käsittelemään ja paistaminen ei tuottanut yllätyksellistä käyttäytymistä. Se heikko puoli noissa kekseissä vaan on, että ne eivät maistu yhtään millekään. Taikinaa tuli tosi paljon ja nyt olen sitten liemessä mauttoman keksikasan kanssa. Huoh... Toimisivatkohan nuo hillon kanssa?