24.4.2009

Ylläripäivä

Tämähän on nyt oikein teemaviikko suorastaan. Ekaksi oli useampi mossotuspäivä, sitten puuhapäivä ja tänään ylläripäivä. Ensimmäinen yllätys oli se, että nousimme sängystä (Mies siis tuli eilen kotiin) viideltä aamulla. Kissat päättivät niin. Yksin niitä ei pysty päiväsaikaan vahtimaan niin, etteivät ne nukkuisi. Yöllä sitten otetaan kaikki riemu irti ja tanssitaan pitkin seiniä. Pirulaiset! Puoli viiden jälkeen ei enää saatu unta, joten puolen tunnin kieppumisen ja rominan kuuntelun jälkeen päätettiin nousta keittämään aamukahvia. Hieman vähäiseksi jäi yöunet, mutta nukkuupahäntä päiväunia vaikka sitten. Mies yllätti itsensä ja sai tehtyä koulutehtäviä jo ajoissa ennen aamukahdeksaa, niin eivät jää viikonlopuksi roikkumaan. Yhdeksän jälkeen oli jo syöty jonkinlainen brunssi (eli enemmän kuin aamupalalla mutta liian aikaisin, että sitä voitaisiin kutsua lounaaksi) ja Mies lähti käymään koulullaan ja minä menin siksi aikaa uimahallille - kolmas kerta tällä viikolla.

Kaupungista kaupan kautta palattuamme eteisessä odotti seuraava yllätys. Ei mitään kissain kakkakepposia onneksi, vaan huhtikuun lähetys Salaiselta Blogiystävältäni. Huhtikuun lähetysten viimeinen postituspäivä on tänään ja aika moni taisi pitkittää odotuksen jännitystä viimeisiin hetkiin asti. Mutta mukavien asioiden odottaminen onkin hauskaa :-) Kuvasta voi todeta, että salainen ystäväni on päässyt mieltymysteni jäljille sangen hyvin! Sukat ovat juuri oikean kokoiset ja mukavasti kissamaiset. Vaihdan ne jalkaan heti, jahka saan lattian ensin luututtua. Pääsen myös värkkäämään itse omat koruni apunani setti, jossa on kauniinvärisiä helmiä ja jos vaikka mitä tarpeellisia korunosia mukana. Loistovalinta :-) Hymynkin saa sulavaksi tuoksuvalla omppukiillolla, jonka purnukkakin on kovin söpö. Huomiselle jää analysoitavaksi vielä mansikkasuklaalevy (huomaa karkkipäivä!), jollaista en ole ennen nähnytkään, lienee siis kevään uutuus. Innolla odotamme! Tähän pyysi Mieskin päästä osille, mutta onneksi muut osat ylläristäni saan pitää ihan itse :-)

KIITOKSET SALAPARILLENI!

Nyt keittämään lisää kahvia ja odottamaan päivän seuraavia yllätyksiä ^^

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukava kuulla, että paketti oli mieluinen eikä pelkkä huti! Tuo kevätaurinko on sellainen, että se herättää melko varhain...

T:SBY

Saoka kirjoitti...

Voi, hyvinkin mieluinen, kivan monipuolinen :-) Mikään osio ei mennyt huti, kaikista tykkään!

Kevätaurinko on siitä kiva ilmiö, että se piristää ja virkistää. Ei vaan tarvitsisi tehdä sitä vielä viideltä aamulla!

tuulis kirjoitti...

oliko tuo suklaa hyvää?

nimim, utelias joka huomasi ärräkiskan aminoksessa tuota ja miettii, että olisko huima ja kävis lähi ärrällä... nii siellä Kajjaanin kauppakadulla :)

Saoka kirjoitti...

Tuulis, on se hyvää! Sitä pitää syödä silleen hitaasti, että se kuivatun mansikan maku vapautuu kunnolla.