22.1.2009

Tarkkaan kohdennettuja roskaposteja

Minä en ole niitä ihmisiä, jotka voivat vain antaa roskapostien olla roskapostikansiossa ja hävitä sieltä vähitellen. Minun pitää aina käydä omin pikku kätösin tyhjentämässä se kansio. Roskaposteja en avaa enkä lue, mutta otsikot saatan vilkaista.

Tosi tarkkaan tuntuvat aina välillä miettivän kenelle lähettää näitä roskaposteja. Ihan varmasti kuulun kohderyhmään. Miettikää nyt tätäkin, jonka otsikossa lukee "Ole suurempi kuin koskaan ennen. Etkö näy kuvissa?" Joo tosiaankin, olen niin vaatimattoman kokoinen, ettei tahdo edes valokuvissa näkyä, kun isommat tukkii tielle. Totta helkkarissa haluaisin olla vielä isompi! Isompi kuin koskaan! Raaa! NO EN! Kaikkea ne naisille lähettää. Ja vielä muka "minä", ha!
Tämä tuli sitten eilen. "Haluatko kuudessakymmenessä päivässä eläkkeelle?" Noh tuota, jos vaikka ensin aloittaisi sen työelämän ja koettaisi kartuttaa sitä eläkettä. Olen tässä muutaman viikon pyöritellyt päässäni uutta työllistymisideaa ja odottelen vastauksia eräältä taholta, että saisin tämän asiani etenemään, niin enpä tosiaan vielä ole eläköitymässä. Herra Frank Volta voi lähteä eläkkeelle itse.

1 kommentti:

Johanna kirjoitti...

Oon kanssa saanut noita isonnusviestejä :D
Vitsit että repesin tuolle :D

Kiitoskiitoskiitos vielä ihan hirmuisesti uudesta ihanasta pohjastani!!!!