29.3.2009

Herättäkää vaikka pääsiäisenä tai joskus

Taas kotona, suunnilleen "käymässä", kun keskiviikkona kuulemma taas lähdetään Kajaaniin. Oli puhe, että tämä hönttääminen vähenisi nyt, kun Miehellä on muka enemmän läsnäolovelvollisuutta koulussa, mutta ei nyt sille ihan näytä. Pitää viedä joku jo paljon myöhässä oleva kirja kirjastoon, viimeksi lähti mukaan väärä kirja, niin pitää käydä uudestaan. Ei kai tuossa muuten mitään, mutta jatkuva autossa istuminen ei ole kivaa ja porukoitten luona ei oikein voi tehdä muuta kuin luuhata netissä. Yritän aina joskus ottaa jonkin käsityön mukaan, mutten saa siellä sitten mitään aikaiseksi. Ja väsyttää katsoa sitä niiden touhua siellä. Voitaisiin ihan hyvin harventaa ja lyhentää käyntejä. Tai jos olisi jotain ohjelmaa, käyntiä jossain... Jossain, missä ei puhuta hevosista.

Onko mussa joku kevätväsymys, nukuttaa vain koko ajan. Eilen nukuin lähes puoleenpäivään ja sitten vielä parin tunnin päiväunet ja taas puoliltaöin nukkumaan. Nytkin väsyttää.

Viikko sitten pihassa näytti tältä. Nyt näyttää paljon loskaisemmalta ja kurjemmalta. Miksei kevät voi tulla nätisti?Salaisen Blogiystävävaihdon parin tiedot tulivat eilen, voisi alkaa kehittelemään pakettia siihen suuntaan. Olen penkonut blogiaan kovasti ja uskon kyllä keksiväni jotain sopivaa. Saas nähdä, millaisen parin itse saan ja milloin hän antaa kuulua itsestään ensimmäisen kerran!

Pyykkikoneeseen voisi käydä jotain laittamassa vaikka. Ja jois ehkä kahvia. Olen vähentävinäni karkinsyöntiä, on onnistunut ihan hyvin. Jospa johtaisi tuloksiinkin joskus.

6 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Heipsan!

Näillä näkymin olen ensi viikolla käymässä ainakin keskiviikkona Kajaanissa.
Pitää viedä lapsia subwayhin kun ovat hiihtäneet taas ahkerasti :)
Loppuviikon ohjelmasta ei vielä ole tietoa.

Saoka kirjoitti...

Mitä jos sovittaisiin vaikka jonkinlaiset Tiimari-treffit, käytäisiin sekä parus-Tiimarissa että Outletissä? En ole käynyt kummassakaan aikoihin.

tuulis kirjoitti...

Joo, miten olisi torstaina?

Minäpä nakkaan maililla.

Johanna kirjoitti...

Nannan vähentäminen on ollut kumman helppoa kun on päättänyt.. Tai siis olen nyt ollut viikon kokonaan ilman. O_O

vippe kirjoitti...

Olisi niin kiva jos joku aamu vain heräisi ja huomaisi, että olisi ihana kevät. Ei tarvitsisi elämää tätä loskavaihettaa kun taivaaltakin tulee vain jotain epämääräistä! Noh, jos vaikka jo pääsiäisen jälkeen näyttäisi paremmalta :)

Anonyymi kirjoitti...

Salainen ystäväsi täällä tervehtii. Mukavan oloinen blogi sinulla. Täytyy alkaa penkoa sitä oikein perin pohjin!