19.3.2009

Hilustimia

Tarjosin viikonloppuna pullakahvit läheisille synttärien kunniaksi ja sain kivoja lahjoja. Jotkut ahdistuvat moisista "juhlista", mutta on meitäkin, jotka haluavat keitellä synttärikahveja vielä ala-asteiän jälkeenkin. Yksi parhaita juttuja on myös leipominen, tällaisesta saa aina syyn siihenkin.

Nyt on sitten helmitöitä vaihdeltu puolin ja toisin. Sain siskolta kuminauhaan pujotettuja muovi- ja lasihelmirannekoruja. Just sopivia ja just minun väreissä. Helppo laittaa ja ottaa pois, eikä tarvitse pelautua lukkojen kanssa. Napakasti ranteessa kiinni, niin eivät kilise ja kolise läppäriäkään vasten. Olisin intohimoinen rannekorujen(kin) käyttäjä, jos ne eivät olisi käytännössä niin hankalia nörtätessä. Nämä toimii! Kaikki kunnia kuminauhalle ja muille edullisille arkisille materiaaleille :-)Serkku on kunnostautunut korujen väsäämisessä ja hopealangan kieputuksessa. Sain tällaiset korvakorut, jotka tuovat mieleeni täysikuun. Ihanat!Serkulla on tänään synttärit, joten lähetin puolestani tämmöiset. Hänellä on kuulemma violetti kausi menossa.****

Ai niin, ja ne sai nyt tänään sieltä Kelastakin maksettua sitä rahaa. Ihan kiva, että tilillä on kolminumeroinen summa, eikä eka nolla ja sitten pilkku ja vasta sen jälkeen merkitseviä numeroita. Auttoi se soittaminen.

6 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Hyvä juttu että kela muisti rahalla. :D

Hehkuvainen kirjoitti...

Synttärit :o? No voi hitsi, onnea! ^_^

tuulis kirjoitti...

ainiin, olin niin hyvillä mielin että sinulle oli tullut rahaa, että unohdin onnitella..

Onnea kovasti!

Lumikki kirjoitti...

Eihän ne lahjat aina tarvii olla tuon kummallisempi:)

Huomaathan uuden osoitteeni:)

Kat kirjoitti...

Tunnustus odottelee blogissani..

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneesti onnea menneestä synttäristä! :)